Гра


3: 2

Удари по воротах:

41
:
19

Удари у рамку воріт:

18
:
10

Сейви:

8
:
12

Фоли:

4
:
6

Мищук Анатолій, Алексюк Радислав, Котельчук Ігор




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Корпош Руслан




Про гру:

Цьогорічний лідер турнірної таблиці та минулорічний Абсолютний чемпіон П’ятої ліги зустрічався із Бронзовим призером Четвертої ліги. «Луцьк-Центр» цього року довго запрягає – лише одна перемога у трьох матчах. Хоч і суперник нелегкий, обидва колективи налаштовувалися відповідально, адже на кону або вирватися в лідери, або застрягнути у низу турнірної таблиці.

Допоки команди проводили проводили розвідку боєм… Лойко Василь підкараулив хорошу скидку партнера та пробив не роздумуючи, як результат – хороший удар не пропадає – 1:0. Чорно-оранжеві відповіли солідно – Віталій Корець метрів з 12-ти потужним ударом зрівняв цифри на табло – 1:1. Здавалося хороший розвиток подій, проте продовження було сумним: необов’язковий фол у своїй штрафній і Андрій Кальчик чітко реалізував шестиметровий удар у ворота підопічних Дмитра Якобчука – 2:1. Але знайшли у собі сили, і чудово розіграний аут у центрі поля, завершився голом Олексія Калінюшка, котрий замкнув дальню стійку – 2:2. Однак знову на ті ж граблі наступили центроовики: дурний фол у карному майданчику призвів до голу Василя Лойка із шести метрів – 3:2.

Другий тайм – тайм нервів, суперечок, фолів… можна говорити про все, але не про футзал. 3:2 – напружена перемога лідера.

Кращі гравці: Лойко Василь – Колінюшко Олексій