Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Гайна Яна/Герасимчук Віталій




Про гру:

Відкривала футзальну програму недільних зустрічей гра у П’ятій лізі між ФК «Кременець» та  ФК «Гірка Полонка». Команди не зовсім вдало розпочали сезон. Перед звітним туром команда з Кременця мала у своєму активі лише два залікових бали і знаходилась на 8 позиції турнірних перегонів, що зовсім не підходило команді.

Ще у гіршому становищі були хлопці з Гіркої Полонки, які програли свої стартові поєдинки і замикали турнірну таблицю у своєму дивізіоні. Тож очки вкрай потрібні були обом суперникам, і на поєдинок вони виходили дуже мотивованими.

Не встигла хвилинна стрілка зробити і оберту, а Гірка Полонка вже повела у рахунку. Це в одній з перших атак Сергію Аркушину вдалось відкрити рахунок у зустрічі. Здавалось, що після такого швидкого результативного початку, м’ячі посипляться як «з рогу достатку», та летіли хвилини тайму, голів все не було та не було. І коли здавалося, що на перерву команди так і підуть за мінімальної переваги салатово – чорних, гравцю з Кременця Юрію Кулюку вдалось зрівняти рахунок.

Друга половина розпочалась з обопільних атак. Кожен з опонентів намагався забити м’яч та вийти вперед у цьому протистоянні. Та всі атакувальні потуги суперників зводили нанівець захисники та воротарі команд.

Так швидко пролітали хвилини тайму, наближаючи команди до нічиєї, яка доречі не влаштовувала жодну з сторін протистояння. І коли здавалося, що паритету не уникнути гравці ФК «Кременець» Дмитро Романюк та Сергій Кулюк на протязі хвилини вивили свою команду вперед та здобули важливу перемогу для свого колективу. ФК «Гірка Полонка» поки без залікових балів, та при такій грі вони обов’язково будуть!

Кращі гравці: Сергій Кулюк - Сергій Аркушин