Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічались «середняки» Третього дивізіону після 3 турів. Команди розділяли три залікових пункти, в яких попереду були хлопці з «Клевер Сторс». Та при перемозі «Надія» наздоганяла свого сьогоднішнього опонента, тож команда була настроєна рішуче та по бойовому.

Гра розпочалась дуже обережно. Кожен з суперників намагався «тримати ворота на замку», та у швидких контратаках відкрити рахунок у цій зустрічі. Пролітали хвилини гри, але головного, - забитих м’ячів вболівальники довго не бачили. Всі «атакувальні хвилі» розбивались об надійний захист команд – опонентів. Коли до закінчення тайму лишалось дві хвилини, гравцю «Надії» Владиславу Сардаківському вдалось таки розмочити рахунок у зустрічі, і на перерву команди пішли при мінімальній перевазі команди з Хорова.

Звичайно такий перебіг подій дуже не подобався хлопцям з «Клевер Сторс», тож другу половину зустрічі вони почали зі своїх небезпечних атак, намагаючись будь-що зрівняти рахунок і в деяких епізодах були дуже близько до цього, та надійно на останньому рубежі грав «страж воріт» «Надії», не залишаючи ніяких шансів команді у «чорних струях», та і він не зміг врятувати команду після удару Юрія Ігнатовича і гра розпочалась як кажуть «з нуля».

Такий результат не влаштовував ні одну зі сторін, тож після цього голу гра пішла на зустрічних курсах, де кожна сторона намагалась перехилити шальки терезів на свою користь.

Під кінець гри команди обмінялись м’чами, та вирвати перемогу не змогла жодна зі сторін цього двобою.

Кращі гравці: Юрій Ігнатович - Владислав Сардаківський