Гра


2: 0

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Герасимчук Віталій




Про гру:

Перед звітним туром «автомобілісти» перебували на першому місці у своєму дивізіоні, тож саме вони були фаворитами цієї зустрічі. Колектив переміг у всіх стартових поєдинках, тож прагнув і в подальшому розвинути цей успіх. «Мідас» з трьома очками знаходився в середині турнірної таблиці, але такий стан справ не влаштовував команду Юрія Павельчука і вони теж прагнули дати бій лідеру перегонів.

Гра розпочалась дуже активно та без розвідки. Атака працювала на всіх обертах, змушуючи захисні ланки відпрацьовувати на повну у всіх ігрових епізодах. Моментів було предостатньо,  та все ж у кінцевій фазі чогось бракувало і «шкіряний» вперто не хотів перетинати лінію воріт жодної з команд.

Так і пролітали хвилини зустрічі, довго змушуючи глядачів чекати такого довгоочікуваного голу. І цей «вимучений» м’яч таки прийшов під кінець тайму коли «мідасівці» обрізались біля чужих воріт, а червоно – чорні у швидкій контратаці зуміли забити м’яч, автором якого став Ілля Коваль.

Такий перебіг подій не влаштовував «Мідас» і другу половину вони розпочали дуже активно, будь що намагаючись зрівняти рахунок йдучи вперед великими силами, та як кажуть «попали у полон». В одній з контратак Олегу Юрчуку вдалось пробити захист опонентів та зробити перевагу своєї команди більш відчутною. Це був дуже важкий момент у грі для номінальних гостей, та треба віддати належне команді яка проявила характер та продовжувала битись до останнього намагаючись «вижати все» зі своїх небезпечних атак.

Та цей день був за «камазівцями» які зуміли вистояти в цей момент та довести поєдинок до перемоги. «Мідас» справив навіть програвши дуже хороше враження, а залікові бали до команди при такій грі ще обов’язково прийдуть.

Кращі гравці: Ілля Коваль – Антон Абрамов