Гра


6: 0

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічались «середняки» Першої ліги. Команда з Хорова маючи у своєму активі 6 очок була третьою до цього поєдинку, а їхній опонент, - «Олімп» з 3 очками знаходився на сьомій позиції після третього туру регулярного чемпіонату. Тож для того щоб догнати свого сьогоднішнього суперника «олімпійцям» потрібно було обов’язково перемагати.

Жовто – сині не стали зраджувати собі, і розпочали поєдинок у притаманному їм стилі, - від оборони, намагаючись в першу чергу зіграти «на нуль», та підловити суперника у швидкій контратаці. Маючи наддосвічених  гравців у своєму складі, такий план мав спрацювати. Та по іншому думали гравці другої «Надії» та їхні виконавці Юрій Савчишин і Сергій Турко, які за одну хвилину засмутили захист суперника та лоставили оппонента у важке становище вже на початку зустрічі. Це змушувало «розкриватись» команду Валерія Івахненка, що було дуже важко для їх вікових гравців.

Та більше без забитих м’ячів закінчилася перша половина, прогнозуючи все саме цікаве на другий тайм. Немаючи чого втрачати другу половину « Олімп» розпочав з пресингу, намагаючись забити швидкий м’яч а потім і взагалі зрівняти рахунок, але тут вже дисципліновано та надійно грали гравці «Надії» зводячи на нівець всі атакувальні потуги опонентів.

В середині тайму хорівці Андрій Заіка та Віталій Марчук забили ще два м’ячі, і практично вбили всю інтригу у цьому протистояні. Після цтого команди просто догравали поєдинок, думками вже готуючись до слідуючих протистоянь.

Отже перемога «Надії - 2» , яка закріплює команду в лідируючій групі Першої ліги, та дає досить хороші шанси для завоювання медалей в регулярному чемпіонаті.

Кращі гравці: Віталій Марчук  - Олег Мартин