Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Лисиця Н.




Про гру:

Команди із нижньої частини турнірної таблиці зустрічалися аби покращити своє становище, а "Юність" прагнула здобути свої перші очки у цьогорічному розіграші. "Дежа", у свою чергу, хотіла реабілітуватися за прикру поразку з розгромним рахунком у минулому турі.

Зі своїм завданням на початку гри краще впоралися саме господарі. Саме вони заволоділи територіальною перевагою та методично завершували свої атаки ударами та небезпечними моментами біля воріт суперника. Це і вилилось у 2 забитих м'ячі у середині першого тайму. Спочатку Володими Гура класним ударом під дальню стійку відкрив рахунок у матчі, а згодом його партнер Андрій Карабін подвоїв рахунок на табло. 2:0, перерва.       Варто відзначити команду із Переспи. Хлопці проявили незламний характер та відігралися про блискавично - за 2 хвилини після перерви їм вдалося зрівняти рахунок і дещо вирівняти гру.

Проте, "Дежа", як здалось, все ж більше прагнула перемогти та знову двічі забила за тайм, на що "Юність» відповіла лише одним точним ударом. 4:3 у підсумку, хлопці з Горохівщини піднімаються в середину турнірки, а "Юність" поки що без набраних залікових пунктів.

Кращі гравці: Карабін Андрій – Сліпчук Олександр