Гра


4: 6

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Лисиця Н.




Про гру:

З однаковим очковим доробком підходили команди до очної зустрічі та попри все бажали здобути свою другу перемогу в сезоні та застрибнути якомога вище у турнірній таблиці.

Доволі рівний початокпершого тайму на перший погляд не передбачала цікавого футзалу та обіцяла більш академічну, обережну гру. Розбудив публіку Кирил Тананайко, який неймовірним пострілом влучив у «дев’ятку» воріт суперника. Голкіперу «Фкнікса» залишилось тільки провести поглядом політ шкіряної кулі. Взагалі, Кирило був найактивнішим гравцем матчу: забив гол, демонстрував чудову техніку, вступав у емоційні перепалки із суперниками, дискутував із арбітрами. Наслідком цього стало попередження у середині першої половини поєдинку. «BusMarket Group» ближче до перерви вдалося дещо нейтралізувати юного виконавця та загалом усіх суперників, що призвело до низки атак і забитого м’яча. 1:1, Віталій Павлюк зрівняв рахунок.

Реакція «Фенікса» виявилась просто блискавичною, буквально за кілька секунд після пропущеного м’яча Павло Адамський знову виводить свою команду вперед, а сирена відправляє колективи на відпочинок.

Другий тайм розпочався за перевагою «BusMarket Group», з інтервалом у якісь 30 секунд гості перевернули хід поєдинку з ніг на голову і вже саме вони вели в рахунку, проте невдовзі невтомний Кирил Тананайко оформив черговий шедевр і знову зробив рахунок рівним.

Далі стався курйозний гол Андрія Каварського забитий… лицем! Ну а потім Кирило Тананайко підтвердив своє реноме найпомітнішого гравця матчу, та отримав дещо безглузде попередження, яке стало для нього вже другим. Гості миттєво скористалися кількісною перевагою, - Іван Корчук збільшує розрив у рахунку. А під занавісу поєдинку той же Іван Корчук встановив остаточні цифри на табло – 6:4 на користь «BusMarket Group».

Отож, «BusMarket Group» тишком-нишком підібрався до трійки лідерів, ну а «Фенікс» поки третій з кінця, хоча попереду ще більша частина «регулярки».

Кращі гравці:Тананайко Кирил – Корчук Іван