Гра


7: 4

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Голоскоков Сергій




Про гру:

Лише одна перемога 4:2 команди з Луцького району над аутсайдером Шостого дивізіону з ФК «Сенкевичівка» дозволила «несвічанам» залишитися у числі претендентів на потрапляння в плей-офф Абссолютної першості. Турнірна позиція дорослих футзалістів із Струмівки у порівнянні із суперником дещо краща, адже за рахунок перемоги та нічиї ФК «Ветеран» з 4-ма заліковими балами у компанії з ФК «Воротнів» та «Дубнівська» ще не втратили шансів на потрапляння на п’єдестал пошани «регулярки».

ФК «Ветеран» зі стартовим свистком рефері поєдинку спробував збентежити опонентів ігровою агресією, але у  підсумку вже на 3-й хвилині наразився  на  гострий  випад і Андрій  Демський дозволив зимового ранку прозвучати музичному джинглу, що віншує кожне взяття  воріт у матчах 14-го чемпіонату  Волині.

Реакція від футзалістів із Струмівки була  миттєвою. За кілька хвилин «стара сеньйора», надто форма гостей нагадує легендарний «Ювентус», взяла тайм-аут і після його завершення зуміла вивести на ударну позицію Сергія  Войтовича, котрий відновив паритет – 1:1.

Нічийний  результат міг змінитися що миті, але гравці обох  команд у завершальній стадії атак почергово «вибачали» один одного. Хоча у складі несвічан під  кінець першої половини  гри таки знайшлися виконавці, котрим вдалося винести вирок захисту  гостей. Спочатку Орест Дубень підкараулив відскок і вивів «блакитно-чорних» вперед, а протягом останньої хвилини тайму активний Петро Гонтар спочатку реалізував пенальті, а згодом влучно пробив у сітку зі гри. Дубль за 8  секунд до сирени і рахунок став 4:1. Вагома заявка на загальну перемогу.

Після відновлення ігрового процесу знову ініціативу спробували перехопити гравці «старої сеньйори». І на початку  першої чверті другого тайму «Ветерану» вдалося звести перевагу господарів до мінімуму – 4:3. Спочатку Роман Шандрук організував прослуховування гольового джинглу для трибун СК «Арена Спорт», а за  кілька хвилин другий дубль у матчі оформив Сергій Войтович.

Такий  перебіг подій явно не  влаштовував ФК  «Несвіч», котрий в середині тайму вирішив  не тільки збільшити гандикап, але й долучити до «дубльованої» справи свого представника. Автор першого голу в матчі Андрій Демський став третім виконавцем, з тих хто відзначився взяттям воріт двічі – 5:3.

Останок ігрового часу  суперники провели на  контркурсах, організувавши безліч гольових моментів, котрі у старших лігах стовідсотково завершилися б голами. Але  з півтора десятка епізодів учасники стартового поєдинку 5-го туру відзначилися лише три рази. Прудкий Роман  Шандрук із Струмівки оформив четвертий дубль, а  Тарас Черчик з  Несвіча це зробив вп’яте у матчі.

Підсумковий результат 7:4 дозволив ФК «Несвіч» обійти свого суперника в турнірній таблиці на два пункти та застовпити за собою 8-му сходинку, котра є пропуском до плей-офф Асболютної першості.

Кращі гравці: Андрій Демський – Сергій  Войтович