Гра


0: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кунаков Олександр




Про гру:

Суперники чудово знають один одного, тому вирішили що розвідка і решта реверансів будуть зайвими і одразу після стартового свистка перейшли до справи. Підозрюю, гравці «Надії» дещо недооцінили номінальних гостей та сподівалися, що саме вони будуть диктувати характер і темп гри. Та вийшло зовсім інакше. Розвівши м’яч з центра «ЛСТМ» розпочав атаку, Микола Жук та Олександр Неделюк за допомогою елементарної «стіночки», мов ніж масло розрізали захист «Надії» і останній впритул розстріляв Ігора Пунду. Таким чином, «Select» опинився у воротах господарів вже на 11-й секунді зустрічі. Хорівці вдалися до перевіреної зброї, контроль м’яча, довгі комбінації з намаганням витягти суперника на свою половину майданчика. Проте, в цей вечір не спрацювало. «ЛСТМ» захищався акуратно, встигав перекривати усі зони та напрямки розвитку атаки та при першій же нагоді небезпечно контратакував, змушуючи суперника діяти обережно, а цього було явно недостатньо, щоб створити проблеми досвідченим гравцям «будівельників». Перед перервою гості подвоїли свою перевагу – Микола Жук змістився в центр і невідпорно пробив у кут. «Надія» ж, провівши в позиційних атаках весь перший тайм створила лише два насправді небезпечних моменти, але бездоганно зіграв Олександр Ярмощук.

На початку другого тайму «ЛСТМ» забиває втретє – герой матчу Олександр Неделюк перехопив м’яч на своїй половині, промчав через весь майданчик і потужно пробив не залишивши Ігору Пунді жодних шансів. «Надія» перейшла на гру в п’ять польових, але у діях хорівців не було звичної злагодженості, вони надто часто помилялися у передачах і не завжди розуміли партнерів. «Будівельники» кілька разів перехоплювали м’яч, але їм ніяк не вдавалося результативно завершити атаку. Лише на останній хвилині Олександр Неделюк влучив таки у порожні ворота і оформив хет-трик.

Таким чином, «ЛСТМ» впритул наближається до групи лідерів, а «Надія» завершує рік на абсолютно незвичній для себе 8-й сходинці турнірної таблиці.

Кращі гравці: Микола Радько – Олександр Неделюк