Гра


4: 0

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кунаков Олександр




Про гру:

Теремнівці минулого сезону отримали чималий досвід у суперлігових баталіях і цього року їх справи пішли набагато краще. До того ж «Кураж» попри всі зусилля його гравців досі не набрав жодного очка і виглядав ідеальним суперником для покращення турнірного положення господарів. Проте, «пекарі» не стали форсувати події, а розпочали зустріч доволі обережно, надавши супернику можливість повправлятися у конструюванні атак і зі східною витримкою вичікуючи на слушну нагоду завдати разючого удару. Гості також не поспішали бігти вперед і більшу частину першого тайму на майданчику точилася позиційна боротьба з поодинокими загостреннями. Зрештою витримка господарів принесла дивіденди, Роман Воробей зачепився за м’яч поблизу карного майданчика «Куражу» і покотив на Максима Герасимука, який влучно пробив у дальній кут. Ще за кілька хвилин теремнівці вдало пішли у відбір в центральній зоні, вибороли м’яч і вискочили вдвох на голкіпера Максима Трибощука. Шансів в нього не було жодних і Владислав Гаврилюк робить рахунок 2:0.

По перерві господарям, що забезпечили собі непоганий запас міцності, вже не було куди поспішати і вони зконцентрувались на утриманні своєї переваги. «Кураж» приклав максимум зусиль, але був не в змозі пробитися крізь досвідчений захист «пекарів». Зрештою гостям довелося наприкінці зустрічі знімати голкіпера і вп’ятьох вони створили кілька непоганих нагод для взяття воріт та поспіх у завершальній стадії і впевнена гра у рамці Дмитра Притулюка не дозволили їм забити бодай гол престижу. Натомість Дмитру Бурковському вдався шикарний удар з розвороту після якого «Select» опинився у порожніх воротах суперника.

Отож, «Теремно Хліб» підтягується до групи лідерів, а «Кураж» продовжує міцно триматися на дні і надії на потрапляння команди у плей-офф виглядають вкрай примарно.

Кращі гравці: Максим Герасимук – Владислав Кристін