Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Герасимчук Віталій




Про гру:

Відкривалась футзальна недільна програма зустріччю у Шостій лізі між командами ФК «Мотор» та ФК «Воротнів». Перед звітним поєдинком команди знаходились на п’ятому місці «Мотор» та на дев’ятому ФК «Воротнів»відповідно. Та команди між собою розділяли тільки два залікових бали , тож у разі перемоги воротнівці не тільки наздоганяли свого сьогоднішнього суперника , але і обганяли його у турнірній таблиці.Для цього треба було перемагати , що абсолютно не входило у плани «моторівців» , які теж на поєдинок виходили з ціллю перемогти.

  Гра розпочалась дуже активно , та з обопільних атак.Кожен з суперників намагався одразу окреслити свою перевагу і швидко відкрити рахунок. В цей момент себе якнайкраще проявили «стражі воріт» ,які нівелювали всі атакувальні потуги кожної з команд.

  Все ж в середині тайму суперники таки обмінялись м‘ячами , авторами яких стали Олександр Кирилюк та Максим Малаховський .

  І коли здавалось, що команди так і підуть на перерву при нічийому результаті воротнівцю Вячеславу Дорошу вдався влучний постріл , і на перерву команди пішли при мінімальній перевазі червоно-синіх .

 Програючи у рахунку другу половину, «Мотор» змушений був починати з атак  для того щоб зрівняти хід поєдинку та «нарвався» на «цементний завод» у вигляді захисників та воротаря суперника, які нівелювали всі їхні атакувальні потуги. Натомість всюдисутній гравець ФК «Воротнів» Олександр Кирилюк ще раз підловив опонентів у швидкій контратаці і салатово-синім стало ще більш непереливки . Так і пролітали хвилини гри , наближаючи номінальних гостей до такої бажаної перемоги , яку в кінці і зафіксував фінальний свисток арбітра зустрічі.

Кращі гравці: Ярослав Шморгун - Олександр Кирилюк