Гра


2: 7

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Герасимчук Віталій




Про гру:

Цей поєдинок очікували обидві команди та їхні вболівальники . Так як колективи були з бувшого Горохівського району , то його з впевненістю можна було вважати своєрідним дербі. По різному підійшли команди до звітного поєдинку .Якщо підопічні Олександра Хамули знаходились у лідируючій групі і вважались одними з головних претендентів на нагороди регулярного чемпіонату , то хлопці з Сенкевичівки тільки «шукають свою гру». Команда ще не знала радості перемоги у цьому сезоні , програвши стартові ігри та замикала турнірну таблицю у своїй лізі.

Як і личить фавориту зустрічі початок гри ФК «Гандикап» почав з позиції сили , одразу намагаючись показати «хто в домі господар» і швидко відкрити рахунок. Та цим планам довго не вдавалось збутись. «Відбившись» у дебюті гри сенкевичівці і самі почали гостро контратакувати намагаючись зробити собі подарунок у вигляді м’яча в день Святого Миколая.

Вдалось це Дмитру Жуку і червоно-сині дещо несподівано повели у рахунку. Та все ж  під кінець тайму більш високий клас «гандикапівців» взяв своє і вони м‘ячами Антона Калитки і Володимира Ярема перехилили шальки  терезів на свою користь .

Другий тайм розпочався з тотального пресингу  та голу гравця ФК «Гандикап» Андрія Булавчука що поставило їхніх опонентів у вкрай важке становище , бо при такому перебігу подій шанси на перемогу у них були не дуже великими.

Та номінальні господарі проявили характер і змогли м‘ячем Дениса Мазяра скоротити рахунок, та це вже була «лебедину пісня» . Все на свої місця поставив автогол та м’ячі Василя Павлюка, Олександра Хамули і Антона Калитки які поставили масну  крапку у результат цього протистояння. Перемога команди з Горохівщини яка виводить колектив у лідери перегонів у своєму дивізіоні.

Кращі гравці :  Денис Мазяр - Володимир Ярема