Гра


1: 0

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Лисиця Назарій




Про гру:

Діаметрально протилежні завдання вирішували команди перед останнім туром у цьому році: «Гірка Полонка» міцно окупувала останню сходинку турнірної таблиці, а «Мідас-2», в свою чергу, був наближений до трійки лідерів на відстані витягнутої руки.

Дещо скупий на небезпечні моменти та хоча б удари перший тайм запам’ятався лише пострілом у штангу лише пострілом Романа Голяна у ближній кут, який прийняла на себе стійка воріт, а також вбивчий момент того ж Романа, - буквально з метра нападник номінальних гостей запустив круглого невідомо куди замість того, щоб влучити у порожній кут.

Одразу ж після перерви господарі дещо несподівано відкрили рахунок. Роман Дмитрук вміло реалізував вихід «на побачення» із голкіпером другої команди «Мідаса». Буквально за мить «Гірка» ледь не подвоїла рахунок, проте тут уже свою майстерність продемонстрував страж воріт номінальних гостей.

Варто відзначити ще один чудовий момент у Романа Голяна, - і знову дежавю: порожеі ворота, близька відстань, але не вдається форварду відправити м’яча в потрібному напрямку. Ну що зробиш, і таке буває. Все ж таки це був День Святого Миколая, а не Романа.

Як би не намагалися гравці «Мідас-2» бодай зрівняти рахунок у матчі, «Гірка» все ж вистояла. Значний вклад у ці три очки вніс голкіпер господарів Констянтин Сусь, який здійснив декілька насправді хороших та якісних сейвів.

А нам залишається лише привітати «Гірку Полонку» із першими набраними заліковими пунктами у першості та побажати аби ці самі пункти були не останніми в цьому сезоні.

Кращі гравці: Сусь Констянтин – Сачковський Олександр