Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Герасимчук Віталій




Про гру:

Другою грою у Шостій лізі в цей святковий день був поєдинок між хлопцями з Дубнівської, та їхніми візаві з с.Несвіч Луцького району. Перед звітним туром суперники були сусідами у турнірній таблиці, тож поєдинок мав надзвичайно важливе значення у покращенні стратегічних перспектив, і як кажуть " гра була за шість очок". Команди розпочали гру без розвідки намагаючись одразу окреслити свої атакувальні потуги забитим м'ячем. Моментів було предостатньо, та в завершальній стадії суперники все ніяк не могли " розмочити" ворота одна одної. Таке безгольове " дійство" продовжувалось до середини тайму допоки "дубнівчанину" Богдану Кононцю не вдався красивий дальній удар, і його команда повела у рахунку. Продовжив цей гольовий почин Андрій Чернов. Коли здавалось, що команди так і підуть на перерву при такому рахунку, опоненти за декілька секунд до кінця тайму обмінялися голами, авторами яких стали Орест Дубень, та все той же Андрій Чернов.

 Друга половина розпочалась з гола-красеня несвічевця Петра Гонтара якому вдалось "прошити" воротаря-суперника дальнім ударом і поєдинок пішов за атакувальним сценарієм. Моменти виникали біля воріт як однієї, так і іншої команди, але в кінцевій стадії влучності таки  бракувало. Та цей день всеж був за ФК"Дубнівська" та героєм гри Андрієм Черновим, який зробив хет-трик у грі та забезпечив перемогу своєї команди.
 Слабкою втіхою для ФК"Несвіч" став м'яч Андрія Демського, який тільки дещо підсолодив гіркоту поразки для своєї команди.
 Кращі гравці:  Андрій Чернов - Петро Гонтар