Гра


3: 8

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Кунаков Ол.




Про гру:

Команди, що зустрілися в звітному поєдинку перебували в середній частині турнірної таблиці, проте підійшли до матчу в різному психологічному стані. «Луцьктепло» потужно стартував з трьох перемог поспіль, але потім несподівано «зірвався в штопор», зазнавши двох ніщивних поразок з однаковим рахунком 1:9. Натомість до складу «КроШу» поступово повертаються ветерани, що були ковалями минулорічних перемог і справи команди йдуть вгору. Колективи розпочали зустріч у середньому темпі, намагаючись знайти слабкі місця в захисті суперника та активно використовуючи удари з далеких та середніх дистанцій. І саме завдяки цій зброї номінальні господарі зуміли відкрити рахунок – Вадим Соловонюк забив красень-гол поціливши здалеку точнісінько у дев’ятку. «КроШу» додав у швидкості та невдовзі зловив «тепловиків» на помилці – Андрій Наконечний завершив швидку контратаку. Майже одразу команди ще раз обмінялися голами. Сергій Тачинський реалізував вихід сам на сам в «Луцьктепло», а за хвилину у «заводчан» відзначився Павло Балас. Після цього сплеску колективи дещо заспокоїли гру і до перерви результативними діями більше не відзначалися.

Другий тайм активніше розпочали гості, «тепловики» намагалися відповідати контратаками, але виходило не надто гостро, натомість «КроШу» контролював гру і забитий гол був лише питанням часу. Ігрова перевага «заводчан» втілилась в результат на 20-й хвилині – Андрій Куран ударом з гострого кута зумів таки переграти Олега Рабчука. Павло Ребров запалив надію для господарів, коли обікрав захисника суперників і гарним ударом зрівняв рахунок. Але скористатися цим шансом гравці «Луцьктепло» не змогли,  помилка в побудові стінки призвела до того, що Олег Бурець прямим ударом зі штрафного спрямував «Select» у сітку. І майже одразу Павло Балас забив ще один гол у швидкій контратаці. Долю матчу було вирішено. Спроба господарів піти вперед великими силами обернулася фіаско, «заводчани» раз за разом перехоплювали м’яч, розганяли контратаки і збільшували свою перевагу. До завершення поєдинку встигли відзначитись Денис Карпюк, Вадим Словік та невгамовний Павло Балас.

Таким чином, «КроШу» піднімається на 5-ту сходинку турнірної таблиці і у наступному турі зустрінеться з прямим конкурентом за місце у топ-4 – «Арсеналом». А «Луцьктепло» вочевидь не зміг поки вибратися з психологічної ями і продовжує втрачати позиції.

Кращі гравці: Вадим Соловонюк – Павло Балас