Гра


3+: 00

Про гру:

Центральним поєдинком 6-го туру Суперліги мала стати зустріч МФК «Хорів» – «Вокар-Ковель», що звела на паркеті СК «Арена Спорт» лідера Регулярної першості з одним із досвідчених претендентів на футзальний трон Волині. Минуло річ суперники порадували глядачів видовищною грою під час матчу 5-го туру, в якому підсумкову перемогу 8:2 відсвяткували підопічні Віктора Ревка. Але рахунок на має вводити читача в оману, адже до 18-ї хвилини грудневого матчу в далекому 2020 році на табло горіли цифри 1:1. Все вирішилося під час спроби ковельчан схилити шальку терезів успіху на свій бік за рахунок гри з п’ятим польовим гравцем.

На турнірній дистанції сезону 2021/2022 хорівський колектив з 11-ма заліковими балами лишається одноосібним лідером, звівши два останніх матчі першості з «Теремно Хліб» та «Любартом» внічию 4:4 і 2:2 відповідно. Команда із столиці волинських залізничників свої поєдинки в двох попередніх турах віддзеркалила. Спочатку підопічні Романа Бирука поступилися 3:5 колективу «Луцьксантехмонтаж», а за тиждень виправилися і переграли луцьке «Динамо» з рахунком 6:3. Дев’ять набраних залікових балів дозволили «Вокару» в компанії з луцьким «Респектом» та нововолинським «ТТІ» опанувати третю сходинку турнірної таблиці.

Нажаль вже у день матчу в комітет з проведення змагань надійшов лист з Ковеля, з якого стало відомо, що через підозру на захворювання ковідом цілої низки гравців керівництво клубу вирішило не ризикувати здоров’ям своїх гравців та суперників. Таким чином доля матчу вирішувалася на засіданні КДК, де було прийнято рішення через неявку ковельчан зарахувати «Вокару» технічну поразку.