Гра


6: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Корпош Руслан




Про гру:

 До матчу шостого туру колективи підійшли з різними завданнями. Команда Юрія Грицюка могла повернутися у пелетон лідерів,або принаймні не відпустити їх далеко. ФК Сенкевичівка натомість все ніяк не може взяти свої перші бали, молода команда Дмитра Жука ще тільки робить свої перші кроки у футзалі.

Завзяті атаки обох команд до пори до часу не давали результату. На п’ятій хвилині гра ожила: Дмитро Жук вдало перехопив круглого та вийшов віч-на-віч із голкіперром, але заробив лише кутовий. Однак, вдало розіграний стандарт Дмитро таки реалізував – 0:1. Згодом, стартовий натиск суперника ФК «Воротнів» таки збив та перебрав ініціативу на себе, вже на десятій хвилині Андрій Михнюк потужно пробив та зумів прошити голкіпера – 1:1. В принципі червоно-сині виглядали добре, але кінцівку просто провалили: за 20 секунд Юрій Чайка та за вісім секунд Павло Кислюк роблять рахунок 3:1.

Зі стартом другого тайму представники горівщини геть розклеїлися. Гра не давалася, а тут ще і Павло Кислюк оформив дубль 4:1. Розрядили гру доволі курйозно – Ройко Богдан виніс м’яч у цен6трі поля в сторону воріт, а голкіпер чорних пустив собі метелика поміж ніг – 4:2. Проте партнери одразу ж виправили ситуацію на полі – вже у наступній атаці Юрій Чайка оформлює дубль і відновлює гандикап у три голи – 5:2.  І все таки ФК Сенкевичівка старалася – Тарас Мазяр зіграв дисципліновано і зумів пробити голкіпера – 5:3. Оданк останнє слово було за представниками Луцького району – В’ячеслав Дорош підсумував хід зустрічі – 6:3.

Кращі гравці: Кислюк Павло – Ройко Богдан