Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

На перший погляд у цій грі був явний фаворит – «Надія-2» з перших турів веде боротьбу за найвищі місця у Першій лізі, тоді як їх суперники із Княгининка програли чотири з п’яти матчів у сезоні. Утім, сам поєдинок обіцяв стати цікавим – наприклад, торік команди розписали бойовий мир (2:2).

З позиції сили гру розпочали саме представники села Хорів – гравці «Надії-2» взяли м’яч під власний контроль та накочували хвилі своїх атак на ворота суперників. Утім, добряче попрацювати у середині тайму довелося саме голкіперу одного з лідерів першості Дмитру Харченку – йому вдалося відбити декілька дальніх ударів, а також виграти «дуель» у Дмитра Кисляка. А на 8-й хвилині свого досягли саме гравці «Надії-2»: Віталій Марчук з лінії шестиметрової дуги вдало зіграв на добиванні та розстріляв рамку номінальних гостей – 1:0. Відкривши рахунок у грі, хорівський колектив чітко грав на контрвипадах, і якщо в багатьох моментах реалізація страждала, то наприкінці тайму показову атаку ударом в дальній кут завершив Юрій Савчишин – 2:0.

Після перерви гравці «Олімпії» намагалися напружити захист суперників, однак набагато кращі моменти для голу були в того-таки Савчишина та Назара Ожеховського. Утім, за чотири хвилини до завершення гри інтрига в матчі таки відновилася – Дмитро Харченко, який не раз і не два рятував свою команду від пропущених м’ячів, врятував ще раз, однак тут як тут на добиванні опинився Дмитро Кисляк – 2:1. Щоправда, довго радіти хлопцям із Княгининку не довелося: спочатку Назар Ожеховський так само вдало зіграв після сейву голкіпера, а потім гарним ударом у дальній верхній кут Віталій Марчук не лише оформив «дубль», а й довів рахунок до розгромного – 4:1. Попри всі старання номінальних гостей, Харченко усі загрози (зокрема, й після потужного удару зі штрафного від Ігоря Герби) від власної рамки відвів, а тому «Надія-2» святкувала переконливий успіх.

Таким чином, колектив із Локачинського району продовжує погоню за лідерами дивізіону з «Акцента», а на «Олімпію», схоже, в останніх турах чекатиме відчайдушна боротьба за потрапляння у плей-офф змагань.

Кращі гравці: Віталій Марчук – Дмитро Кисляк