Гра


8: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 Цьогорічні (однак не суцільні) новачки Першої ліги з «Камазу-Агро» проводять досить непоганий сезон – їхню переможну ходу лише перед Новим роком зупинили абсолютні покилідери дивізіону з «Акцента». Ну а на перший тур 2022-го на колектив з Острожця чекав цікавий суперник – «Мар’янівка» вже не раз цього сезону показала, що може приємно дивувати.

Могли підопічні Сергія Магери здивувати і цього разу – після досить рівного початку саме вони першими почали створювати небезпечні нагоди біля воріт суперників – один за одним голкіпера «Камазу-Агро» не могли переграти Віталій Подзізей, Дмитро Бабюк та Назар Тракало. В одному з випадків номінальні гості удвох вибігали на воротаря, однак допустили брак в простій ситуації. Не мовчали й гравці з Острожця – декілька хороших нагод не використав один з лідерів та старожилів команди Олег Юрчук. «Волинські хорвати» намагалися діяти з позиції сили, однак ближче до завершення тайму почали все частіше пропускати контратаки, одну із який на 11-й хвилині вдало перетворив у гол Ілля Коваль – 1:0. А ще за хвилину голкіпер «Мар’янівки» Андрій Терефельський сфолив у власній карній зоні. Арбітр призначив пенальті, який переконливо реалізував Юрчук – 2:0. Перед антрактом підопічні Сергія Магери знову підтиснули суперників, однак Віталій Подзізей та його партнери по команді бодай скоротити відставання в рахунку так і не зуміли.

Почали з атак «волинські хорвати» й другу половину гри, а на 18-й хвилині голкіпер знову відбив удар Подзізея – у відповідь пройшла стрімка контратака, яку вдало завершив Ілля Коваль – 3:0. Цей гол став своєрідним психологічним нокдауном для гравців «Мар’янівки»: вони приймали все більше необдуманих рішень, у суперники, відчувши запах крові, карали їх за помилки. На 19-й хвилині Дмитро Перванчук збільшив перевагу «Камазу-Агро» класним потужним пострілом прямо у «дев’ятку», а невдовзі до воріт номінальних гостей залетів ще й прикрий автогол – 5:0. До всіх бід додалася ще й друга жовта картка Дмитра Бабюка, який залишив «Мар’янівку» в меншості. Хлопці з Острожця досить швидко реалізували численну більшість зусиллями Олександра Касянчука – 6:0. А кінцівка гри перетворилася у бенефіс Олега Юрчука – спочатку він завершив гарну комбінацію, якій передували близько п’яти передач в один дотик, а потім – встановив кінцевий рахунок матчу, піймавши м’яч на льоту гарною та потужною «плюхою» – 8:0!

Цією перемогою «Камаз-Агро» зробив величезний крок до медалей регулярної першості та при цьому зберіг шанси й на першу підсумкову сходинку в дивізіоні.

Кращі гравці: Олег Юрчук – Віталій Подзізей