Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Голоскоков Сергій




Про гру:

Свої останні матчі минулого 2021 року учасники звітного поєдинку програли з мінімальними рахунками в напружені боротьбі. Юнаки з Олики 2:3 поступилися «хлібопікам», а муніципали були вимушені визнати перевагу ФК «Грифон» - 1:2. Щоправда, в турнірній таблиці П’ятої ліги «Переможна варта» із 7 очками залишилися біля п’єдесталу пошани, а «будівельники» з п’ятьма заліковими балами опинилися в небезпечній зоні «солодкого кубку». І ось в 6-му постсвятковому турі в неділю 9 січня 2020 року суперники продовжили турнірну боротьбу в рамках 14-го чемпіонату Волині.

Перший тайм суперники провели на «гойдалках», обмінюючись швидкими випадами, але захист відверто перегравав групи атаки і забитими голами гравці глядачів не балували. Лише обізнананий у футболі Дмитро Харченко на 4-й хвилині блиснув індивідуальною майстерністю і зумів змінити на табло нульовий рахунок «Переможної варти» на комфортну одиничку.

Після перепочинку характер гри суттєво не змінився, хоча вихованці Олега Шахраюка на перших хвилинах другого тайму були доволі активні. Проте «круглястий» знову опинився у сітці юних «будівельників», котрі прогавили на правому фланзі захисту забивного Романа Ярмощука, котрий відправив спортивний снаряд у дальній кут і не вперше у сезоні встилі Артема Дзюби відсвяткував взяття воріт. Тривала 16 хвилина матчу. А менше ніж за хвилину «екологічному» колективу таки вдалося розмочити рахунок, коли на ударну позицію вийшов Алекс Шершон - 1:2.

Питання щодо переможця матчу було практично зняте з порядку денного на 22-й хвилині, коли Володимир Тачинський на 100% скористався гольовою нагодою і зробив рахунок 3:1 на користь «red team». Цей результат став підсумком гри, що дозволив «Переможній варті» залишитися на чолі пелетону переслідувачів лідируючої трійки.

Кращі гравці: Станіслав Гламазда - Дмитро Харченко