Гра


6: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Голоскоков Сергій




Про гру:

Своєрідне античне дербі звело у 6-му турі П’ятої ліги команду 204 Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна та колектив батьків вихованців дитячого футзального клубу «Мідас-Юніор». Містичні крилаті створіння проти героя давньогрецьких міфів, а насправді команди 14 чемпіонату Волині з футзалу, котрі підійшли до звітного луцького дербі на третьому та шостому місцях в турнірній таблиці відповідно. 9 залікових балів набрав ФК «Грифон» і 6 очок в активі «Мідас-2». Цей факт 9 січня мав додати інтриги у протистоянні конкурентів на призові місця. На вершині турнірної таблиці майорить прапор непереможного АСК «Забороль», а ось за срібло та бронзу «регуляки» опоненти поборотися можуть цілком свідомо.

Пролунав свисток арбітра і ескдрілія «Грифонів» пішла у наступ. Певний час підопічні Юрія Павельчука стримували вихор атак «льотчиків», але на 7-й хвилині старший лейтенант Юрій Вольський рахунок відкрив - 1:0. Ще за пару хвилин тезка автора першого голу Юрій Щепко рахунок подвоїв, а ще трохи згодом Юрій Довгорук збільшив ганикап до трьох пунктів. Як у відомому прислівї - ось тобі бабцю і Юр’їв день. Почин «Грифонів» на ім’я Юрій підримав Сергій Тарасов, котрий підсумував результат першої частини луцького дербі - 4:0.

Від початку другого тайму «Мідас-2» спробував внести радикальні зміни в хід поєдинка, що складався не на користь «волошкових». Місце у воротах в якості п’ятого польового зайняв Юрій Павельчук.В дебюті другої половини гри на певний час ініціатива перейшла до номінальних гостей, але все перегорнув гол-красень у виконанні Станіслава Кучерявченка, котрий отримав верхову передачу від кращого гравця матчу Юрія Довгорука на груди і з розвороту пульнув у сітку. А ще за мить обрізка на чужій половині майданчика перетворилася в дубль Юрія Вольського - 6:0. З переможцем дербі все стало зрозумілим.

Наприкінці зустрічі забивний «античник» Олександр Сачковський оформив свій черговий гол на турнірі, розмочивши рахунок. Ще за мить Євген Кумпан забив другий гол в колективі гостей, але цей локальний успіх вже не міг додати очок у скарбничку «Мідас-2», котрий із 6 заліковими балами залишився на 7-й сходинці турнірної таблиці. А «Грифон» завдяки черговій вікторії залишився на третій позиції в «турнірці», продовжуючи боротьбу із «хлібопіками» за звання віце-чемпіонів «регулярки» в П’ятій лізі.

Кращі гравці: Юрій Довгорук - Євген Кумпан