Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Голоскоков Сергій




Про гру:

Можливо не коректним буде порівняння суботнього матчу Суперліги між ЛФК «Любарт» та «Теремно Хліб» із звітним поєдинком 6-го туру в П’ятій лізі між «Tatrafan Flexible» та «Теремно Хліб-2». Але в неділю 9 січня на терафлексі СК «Арена Спорт» зустрічалися не самі дальні родичі учасників принципового луцького дербі, де діючий чемпіон Волині розписав бойовий мир із «хлібопіками» - 1:1.

До звітного матчу суперники підійшли у різному настрої та з подвійною різницею в очкових здобутках. Господарі після двох поразок поспіль з п’ятьма заліковими балами опинилися в небезпечній зоні «солодкого кубку», а «хлібопіки» навпаки за рахунок двох перемог та десяти очок опанували другу сходинку в турнірній таблиці, де на вершині майорить прапор непереможного АСК «Забороль». Відповідно ціна недільної перемоги об’єктивно зросла.

Щоправда, на відповідальну зустріч аншлагу учасників не сталося. І якщо у виробників хлібобулочної продукції на лаві запасних можна було роздивитися трьох резервістів (згодом підтягнувся ще один гравець), то в "помаранчево-чорних" лише одна бойова одиниця в компанії наставника колективу Олександра Шитова брала участь в подіях чергового луцького дербі.

Кількісні показники "теремнівців" швидко перетворилася в ігрову та теріторільну перевагу. Вже у дебюті матчу Назар Лич влучив у стійку в стовідсотковому гольовому епізоді, а далі фарт, вдала гра голкіпера та вдічайдушні дії захисту не дозволяли «red team» змінити нуль на одиничку як в ігровому протоколі, так і на табло СК "Арени Спорт". А ось перший рейд виробників плівки до воріт суперника на 7-й хвилині завершився взяттям воріт. Прудкий Олександр Сергєєв вискочив на ударну позицію та переграв голкіпера - 0:1.

За цікавих обставин стався другий гол у поєдинку. На останній хвилині першого тайму «Tatrafan Flexible» вивів на ударну позицію дует виконавців, котрі через непорозуміння не змогли переправити «селект» у ворота суперника. А за мить пара Шаула-Лич в подібній ситуації відпрацювали набагато ефективніше. Акивний Юрій відпасував на Назара, котрий пробив невідпорно та підбив підсумок першого тайму - 1:1.

Гол у роздягальню відверто збентежив господарів майданчика, котрі на початку другого тайму втратили концентрацію і пропустили кілька небезпечних випадів поспіль. Вже на перших секундах другого відділення відомий по виступам за «Торпедо» Антон Сташевський вивів «червоних» вперед. А на тій же 14-й хвилині 14-й номер «Теремно Хліб-2» Юрій Шаула після гольового пасу в попередньому епізоді на 14-й хвилині забив третій гол своєї команди та зробив заявку на номінацію кращим гравцем зустрічі.

Такий хід подій явно не влаштовував нечисельний колектив «татрафанівців», котрі під емоційні підказки Олександра Шитова зуміли вивести на ударну позицію  Юрія Абзалілова - 2:3. Але за кілька хвилин дубль Антона Сташевського зробив шанси «помаранчево-чорних» на позитивний підсумок доволі примарними та дозволив Антону виграти номінацію на кращого гравця матчу.

Остаточну крапку 5:2 в луцькому дербі поставив «хлібопік» Богдан Рабський, що дозволило «Теремно Хліб-2» опанувати 2 сходинку в турнірній таблиці П’ятої ліги. А заводський колектив замикає вісімку потенційних учасників плей-офф «абсолютки».

Кращі гравці: Олександр Сергєєв - Антон Сташевський