Гра


6: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Голоскоков Сергій




Про гру:

Поєдинок беззаперечного лідера чемпіонату в П’ятій лізі проти аутсайдера величезного інтересу в глядачів не викликав, але з огляду на постсвятковий характер матчу приховував маленький відсоток непередбачуваності. Тривіальні згадки про круглий м’яч та прямокутний майданчик у купі з легендою про Давіда і Голіафа лишали цікавинку для присутніх на грі. Але що мало стати давидівською пращею, що допомогла юному майбутньому царю Юдеї та Ізраїлю перемогти фімістімлянського воїна-велетня, для ФК «Гірка Полонка» так і залишилося таємницею. Вже на 2-й хвилині забивний Вадим Симонович завершив комбінацію партнерів навідпоним пострілом у рамку - 1:0. Хоча в самому дебюті зустрічі у «полонянина» Олександра Бубели був чудовий шанс відзначитися забитим голом, але «круглястий» пролетів повз рамку воріт, в яких традиційно розмістився граючий наставник господарів Віктор Воробей.

Після забитого м’яча гра остаточно розкрилася. Гольових моментів у виконанні «Забороля» було безліч та й опоненти з Гіркої Полонки іноді знаходили можливості для ударів по воротах. Але на 9-й хвилині «воротар-мотало» Віктор Воробей точнісеньким пасом знайшов на дальній стійці граючого президента Валерія Міщука і рахунок став 2:0. На цій оптимістичній для господарів ноті завершилося протистояння районних команд.

Після перерви кардинальних змін в ігровому процесі не спостерігалося. Фаворит домінував, а аутсайдер ліги шукав свій шанс в контратаках. І до речі дочекався. На 21-й хвилині Сергій Шостак скористався своїм шансом, а за мить Вадим Шостак забив другий гол за ФК «Гірка Полонка». Щоправда, до цієї миті рахунок був вже 4:0 на користь Забороля, в якому з пасу Петра Кушніра відзначився Сергій Березюк, а на 22-й хвилині Ігор Динісов вписав своє прізвище в ігровий протокол. Згодом перший дубль у матчі оформив Валерій Міщук, а у відповідь «полонянин» Федір Холодов знайшов можливість для взяття воріт. За відкритого футзалу нагодою для голу встиг скористатися Сергій Березюк - 6:3. АСК «Забороль» дав можливість всьому кадровому резерву спробувати свої сили на майданчику та досяг чергового успіху на турнірній дистанції, зберігши беззаперечне лідерство в Регулярній першості П’ятої ліги. А ФК «Гірка Полонка» продовжує пошук своїх переможних рецептів.

Кращі гравці: Валерій Міщук - Федір Холодов