Гра


3: 0

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Голоскоков Сергій




Про гру:

Ігровий потенціал обох суперників за матчем 6-го туру 14-го чемпіонату Волині дозволяє угринівцям та лучанам нарікати на невідповідність місць в турнірній таблиці Четвертої ліги. «Волиняки» із 7-ма очками застовбили за собою шосту позицію, а «центровики» з чотирма заліковими балами опинилися в небезпечній зоні «солодкого кубку». Така прикрість додавала інтриги звітному поєдинку, що зібрав команди 9 січня 2021 року на майданчику СК «Арена Спорт». Свої останні минулорічні матчі «регулярки» опоненти зіграли внічию. «Молочники» за вісім секунд до завершення гри з командою «Надія-2» з дабл-пенальті відновили паритет 2:2. А «Луцьк-Центр» відігрався в поєдинку з «Клевер Стор» 1:1.

Між собою в останнє команди зустрічалися у фінальному турі Регулярного чемпіонату в сезоні 2020/2021. Тоді за 10  секунд до фінальної сирени удар впритул кращого гравця зустрічі Дмитра Вахміструка приніс жадану вікторію Угриніву. Гольовий дубль Дмитра став насправді «срібним» для його колективу, а гідний суперник «Луцьк-Центр» задовільнився «бронзою» 13-го чемпіонату.

І ось нова зустріч принципових суперників. У швидкому початку більш активними були лучани, а забили представники Угриніва. Завжди активний Юрій Марчук після розіграшу кутового влучно пробив з правого флангу атаки «зелено-чорних» і рахунок відкрив - 1:0. Такий результат став підсумком першої половини гри.

По перерві «центровики» великими силами пішли вперед і створили цілу низку небезпечних моментів, але як і в першому відділенні принципового протистояння фортуна посміхнулася угрнівцям. Кращий гравець матчу Юрій Бабеляс точним пасом знайшов біля воріт суперника партнера по команді «Волинь» і  Андрій Ясковець не схибив - 2:0.

А на 20-й хвилині господарі зробили заявку на переможний підсумок, коли Олександр Бранюк відправив «крулястого» в сітку воріт суперника. Тайм-аут і на майданчику СК «Арена Спорт» у складі «Луцьк-Цетру» почав з’являтися п’ятий польовий гравець. Такий тактичний хід номінальних гостей створив напруження біля воріт «зелено-чорних», але вилучення за друге попередження лучанина Максима Семесюка перекреслило надії «центровиків» на позитивний підсумок матчу, в якому перемога дісталась команді «Волинь Угринів». Тепер «молочники» з Горохівського району з 10 очками очолили пелетон переслідувачів трійки лідерів, а колектив Віктора Заєця опустився на небезпечне 9 місце, що поки залишає лучан за межами плей-офф Абсолютної першості Четвертої ліги.

Кращі гравці: Юрій Бабеляс - Веніамін Кушнірчук