Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Журибіда Віктор




Про гру:

У заключному шостому турі Волинського футзалу серед команд третої ліги зустрічались земляки з Горохівщини.  Діаметрально-протилежні позиції суперників прогнозування перемогу  футзалістам з “Пірванче”, котрі із стовідсотковим очковим багажем посідали першу строчку у турнірній таблиці. Їхні ж опоненти з шістьма очками впевнено почувались на передостанній сходинці, адже їх переслідувач “Юність” свою чергову гру знову програв.
Як і належить лідеру ФК “Пірванче” грає першим номером. Тримання м’яча. Різноманітні комбінації у їх виконанні, удари по воротах з різних відстаней здавалось от-от принесуть бажаний гол до заліку “Пірванче”. Та не так сталось як гадалось. Уже на 3 хвилині “Дежа” користається необачного помилкою захисту та воротаря і Юрій Гогай відкриває рахунок у грі. Надалі гра знову проходить під диктовку ФК “Пірванче”, та воротар “Дежи” творить чудеса – виручає команду навіть тоді, коли його “розстрілюють” практично впритул. Але і його надійна гра дає збій. На 10 хвилині після чергової затяжної атаки Тарас Папко зрівнює рахунок. Кінець першого тайму уже “Дежа” проводить в атаці, але рахунок залишається незмінним.
Не клеїться гра для “Пірванче” і у другому таймі. Беззаперечна територіальна перевага лише на 17 хвилині втілюється у бажаний гол. Денис Грива виводить ФК “Пірванче” вперед. Та цього вечора практично стовідсоткові нагоди забити гол використовує саме “Дежа”. Прикрою помилкою захисту знову користається Андрій Пилипчук і на 22 хвилині на табло 2:2. А 25 хвилина знову могла  принести успіх “Дежі”, та на заваді опинилась поперечина. Здавалось сьогоднішній нефарт для футзалістів з “Пірванче” принесе їм першу втрату очок. Але коли до завершення гри залишалась рівно 1 хвилина, Андрій Ткачук влучним ударом все ж приносить шосту поспіль перемогу для своєї команди “Пірванче” залишається одноосібним лідером.
Кращі гравці: Максим Міщук – Андрій Ткачук