Гра


1: 5

Удари по воротах:

21
:
23

Удари у рамку воріт:

7
:
12

Сейви:

7
:
6

Фоли:

6
:
0

Кірепко Анатолій, Ярмольська Яна, Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Ярмольський М./Голоскоков С.




Про гру:

Справжній час «Ч» наступив для ФК «Гірка Полонка», котрий маючи 3 очки, замикає турнірну таблицю П’ятого дивізіону. Відстаючи на два пункти від команд попереду себе, команда з південних передмість Луцька на завершальні матчі «регулярки» виходять як на останній бій. Шанс потрапити до плей-офф для господарів залишається лише за умови очкових здобутків.

Проте, і суперник з ФК «Грифон» не проти розжитися заліковими балами, котрі дають можливість залишитися у медальному заліку «регулярки» сезону 2021/2022.

В матчах 6-го туру за участю суперників стартового поєдинку звітного суботнього ранку були зафіксовані однакові рахунки 6:3. Але якщо «льотчики» з таким результатом завершили переможне «античне» дербі з місцевим «Мідасом-2», то «полоняни» за таких цифр не на свою користь поступилися безумовному лідеру ліги АСК «Забороль».

І ось 15 січня зранку вмотивовані суперники вийшли на терафлекс СК «Арена Спорт». З перших хвилин в наступ спробували піти номінальні господарі майданчика, котрим вдалося на певний термін притиснути «крилату» команду до власних воріт та створити кілька небезпечних моментів. Проте, послідовники слави одного з кращих асів Великої вітчизняної війни Олександра Покришкіна швидко прийшли до тями та провели низку стрімких атак, двічі завершивши їх влучними пострілами на 6 та 7 хвилинах. В гольових епізодах снайперські здібності продемонстрував Станіслав Кучерявченко – 0:2. Такий рахунок став підсумком першої половини гри.

По перерві ФК «Гірка Полонка» спробував організувати черговий штурм і на відміну від дебюту першого тайму зроби це більш вдало. Майстерними індивідуальними діями блиснув Сергій Шостак і відставання у рахунку скоротилося до одного пункту.

Щоправда, гандикап в один м’яч протримався недовго. Капітан «льотчиків» Богдан Компанієць зі стандарту відпасував на Станіслава Кучерявченка, котрий оформив хет-трик та запалив на табло цифри 1:3.

Чергова спроба «салатово-чорних» переломити хід поєдинку на свою користь за рахунок спонтанних штурмів виявилася невдалою. А «Грифони» тим часом відзначилися знову, коли Андрій Процайло замкнув точну передачу від свого капітана. А далі безумовно кращий гравець матчу Богдан Компанієць поставив переможну крапку в матчі – 5:1 на користь «льотчиків».

Поразка господарів зменшила шанси «полонян» на потрапляння до плей-офф, а ФК «Грифон» на крилах чергової перемоги у відповідності до своєї назви злетів на вершину пелетону, котрому не наздогнати АСК «Забороль» - дострокового чемпіона. А за звання віце-чемпіонів «регулярки» в П’ятій лізі «льотчики» поборотися можуть з позиції сили.

Кращі гравці: Сергій Шостак – Богдан Компанієць