Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Ярмольський М./Голоскоков С.




Про гру:

Представники клубу місцевих виробників продукту номер №1 розташувалися на другій позиції в турнірній таблиці П’ятого дивізіону і в 7-му турі в поєдинку з ФК «Кременець» отримали можливість зміцнити свої позиції. Минулих вихідних «Теремно Хліб-2» доволі впевнено розібрався з «татрафанівцями» 5:2, а хлопці з Луцького району потужно розібралися з «Покровом» 6:1.

Завершивши ранкову розвозку хліба по фірмовим павільйонам, дружній колектив «хлібопіків» вийшов на гру з бажанням атакувати і вже на 2-й хвилині наразилися на швидку контратаку. На правому фланзі атаки гостей Дмитро Стець майстерно підготував свій удар і м’яч опинився в сітці – 0:1.

«Хлібопіки» до кінця першого тайму доклали чимало зусиль аби відновити рівновагу, але знову припустилися позиційної помилки і дозволили Ігорю Кулюку подвоїти результат, котрий став підсумком першого тайму.

В другій половині зустрічі кардинальних змін не відбулося. Кращий гравець у складі господарів Богдан Рабський зумів відзначитися з шестиметрової позначки, але змінити 1:2 на щось інше суперникам так і не вдалося. Поразка «Теремно Хліб-2» виключила лучан з поточної трійки призерів, де «вартовики» випереджають «червоно-жовтих» за кращою різницею м’ячів.

Кращі гравці: Богдан Рабський – Дмитро Романюк