Гра


2: 0

Хронометрист / Делегат:

Ярмольський М./Голоскоков С.




Про гру:

В луцькому дербі між «муніципалами» та командою кращого виробника пакувальної та БОПП плівки в Україні на кону стояли не просто 3 залікових бали, що даються за перемогу, але й турнірні переспективи. «Переможна варта» після перемоги у минулому турі очолила пелетон переслідувачів трійки лідерів, а «TatrafanFlexible» після третьої поразки поспіль опинився в небезпечній зоні «солодкого кубку», що з огляду на амбіції команди явно не пріоритеті «помаранчево-чорних». Ось такі початкові умови протистояння гідних суперників і визначили характер гри, яка з перших хвилин пішла на контркурсах. На майданчику вистачало чоловічих єдиноборств, гострих моментів, потужних ударів та нервових емоцій. Але до кінця першого тайму голів – головної мети гри, глядачі так і не побачили – 0:0.

Після відновлення ігрового процесу бажання нарешті забити гол просто «виплескувалося» з гравців. Спочатку «татрафанівці» перевірили каркас воріт суперника та майстерність голкіпера опонентів, а далі футзалісти «Переможної варти» з думками про перше слово у назві команди кілька разів поспіль спробували схилити шальку терезів успіху на свій бік. Але й тут каркас та голкіпер вставали на шляху «селекта». Загалом у матчі кількість влучань в стійки воріт була дивовижно рекордною. Лише на 19-й хвилині стався перший гол у матчі. Автором його став голеадор «муніципалів» Роман Ярмощук, котрий в суботу 15 січня змінив ритуал святкування забитого м’яча з «дзюбівського» віддання честі на карусельні рухи руками – 1:0.

Гості спробували перехопити ініціативу та притиснути суперника до власних воріт. І в якийсь момент напруження в захисних побудовах «вартовиків» істотно зросло. Але після невдалого розіграшу кутового заводською командою м’ячем заволодів  Віталій Кромський і майстерно розібрався у гольовому епізоді на лівому фланзі атаки. Двох забитих голів вистачило «муніципалам», аби забронювати третю сходинку в турнірці. Але в потилицю «вартовикам» дихає «Теремно Хліб 2». А хлопцям з команди «TatrafanFlexible» аби зачепитися за зону плей-офф слід набирати очки вже наступного вік-енду.

Кращі гравці: Віталій Кромський – Юрій Абзалілов