Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Герасимчук Віталій




Про гру:

Це була зустріч одного з лідерів першої ліги- "Камаз-Агро", та аутсайдера "Олімпа". Якщо перед звітним туром гравці з Острожця продовжували гонитву за медалями найвищої проби, і знаходились на другому місці, то справи у "олімпійців" були не дуже хорошими. Колектив здобув лише одну перемогу і знаходився на останньому місці свого дивізіону.
 Так що ця гра була вкрай важлива для кожного з колективів, хоча завдання на цей сезон у кожного вже були різними. Але залікові бали були дуже потрібні як одним, так і іншим. Тож було дуже цікаво подивитися на це протистояння.
 "Камаз-Агро" розпочав гру першим номером, намагаючись окреслити свою територіальну перевагу забитим м'ячем, та зіткнувся з досить хорошим та організованим захистом біло-синіх і надіям на швидкий м'яч збутись не вдалося. Натомість команда - опонент провела декілька хороших контратак, яка закінчилася влучними пострілами Олега Мартина та Михайла Брагінця. Такий перебіг подій дуже збентежив хлопців з Острожця, і команда так і не змогла більше нічого зробити у першій половині гри, яка закінчилася за переваги номінальних господарів у два м'ячі.
 Другий тайм розпочався з тотального пресингу червоно-чорних, які намагалися будь-що скоротити рахунок, так як такий перебіг подій точно не входив у плани підопічних Олега Юрчука. Колектив створював досить багато небезпечних моментів, та "олімпійці"  як ті "панфіловці" стелились під кожен м'яч, і команда діяла організовано та з повною самовіддачею.
 Всеж під кінець гри "камазівці" Ілля Коваль та Олег Юрчук зуміли зрівняти рахунок, але на більше команди не хватило.
 Отже, дещо несподівана нічия,  яка дещо ускладнила плани "Камаз-Агро" у боротьбі за " скудетто".
Кращі гравці: Олег Мартин - Олег Юрчук