Гра


0: 5

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Герасимчук Віталій




Про гру:

Різні турнірні завдання були у сьогоднішніх суперників. Якщо "Надія" знаходилася на третій позиції у турнірній таблиці і продовжує погоню за золотими медалями Регулярного чемпіонату, то у "Мідаса" зовсім інша ситуація. Колектив знаходився на восьмому прохідному місці у боротьбі за зону плей-офф, тож команда прагне будь-що його відстояти, а при можливості щей піднятись вище у  турнірці для того щоб отримати менш рейтингового суперника у грі на вибування, коли почнуться стикові зустрічі в " абсолютці".
 Як і личить фавориту зустрічі, поєдинок "Надія" розпочала з позиції сили. Колектив одразу кинувся забивати, намагаючись окреслити свою територіальну перевагу.
 Та зумівши вистояти на початку гри "Мідас" вирівняв гру і почав сам гостро контратакувати намагаючись поставити суперника у складне становище.
 Але на одинадцятій хвилині гри номінальні гості зуміли заробити шестиметровий удар, який чітко виконав Віталій Марчук, а потроїли його Юрій Савчишин та Андрій Заіка, і команді Юрія Павельчука стало геть не переливки.
 Маючи таку комфортну перевагу другий тайм гравці "Надії" розпочали від оборони, намагаючись підловити опонента у швидких контратаках , так як гравці "Мідаса" змушені були іти вперед щоб вирівняти неприємне для себе становище. Така тактика дала свої позитивні результати і Віталій Марчук та Юрій Савчишин забили а порожні ворота що практично зняли всі питання на рахунок переможця цього протистояння.
 Після цього команди просто догравали гру, намагаючись награти різні тактичні схеми для слідуючих поєдинків.
 В підсумку впевнена перемога "Надії" , яка продовжує боротьбу за "скудетто" Регулярного чемпіонату.
Кращі гравці: Владислав Василевський - Юрій Савчишин