Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічався лідер перегонів "регулярки" в Першій лізі "Акцент" та команда яка ще не втратила шансів у боротьбі за медалі-"Духче". Для того щоб вибороти один з комплектів нагород, гравцям з колишнього Рожищенського району обов'язково потрібно було перемагати в останніх турах Регулярного чемпіонату, та надіятись на втрату очок суперниками. Хоча шанси і не досить великі , та в футзалі зустрічаються ще й не такі " чудеса", тож духчевці надіялись на це, а також на свої можливості у цій грі.
 Команда Олександра Антонюка дуже впевнено перемігши у всіх своїх іграх надіялась і в подальшому продовжити свій переможний шлях до завоювання "скудетто".
 Поєдинок суперники розпочали досить обережно ніхто не форсував подій, намагаючись впевнено та організовано відіграти у захисті, а самим у швидких контратаках відкрити рахунок. Та пролітали дорогоцінні хвилини, а забитих м'ячів все не було. Ось так " на сухо" і закінчився перший тайм, залишаючи все саме цікаве на другу половину.
Як і прогнозувалось другий тайм пішов по іншому сценарію. Суперники одразу кинулися вперед, і це вже був набагато цікавіший для вболівальників футзал.Було багато ударів по воротах та цікавих комбінаційних дій, але основного - забитих м'ячів все ніяк не було. І коли здавалось що цей поєдинок так і закінчиться з нетиповими , як для футзалу нулями на табло, гравець "Акценту" Антон Дудік зумів забити м'яч .На що практично одразу відповів Олександр Ткаченко, який поставив кінцевий результат гри, яка була досить цікавою, але не результативною.
 Отже, у підсумку нічия, яка в принципі не влаштувала жодну із сторін протистояння.
Кращі гравці: Антон Дудік - Олександр Ткаченко