Гра


2: 6

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Голоскоков Сергій




Про гру:

Аутсайдер Третьої ліги «Юність» в 7-му турі в ранзі номінальних господарів майданчика в СК «Арена Спорт» приймав на терафлексі минулорічного віце-чемпіона «регулярки» та фіналіста Абсолютної першості Третьої ліги луцький клуб «BusMarketGroup». Минулорічний сезон колектив з Переспи пропустив і цього річ ніяк не може зловити ігровий ритм, що мав дозволити «жовто-чорним» здобути залікові бали. Лише диво може допомогти «юнакам» вчепитися за плей-офф «абсолютки» і для цього в звітному поєдинку господарям «кров з носу» треба було перемагати в лучан. «Бусмаркети» в сезоні 2021/2022 також особливих успіхів не мають, тим більше з огляду на виступ в попередньому розіграші Третьої ліги. 7 очок дозволили команді Миколи Чумака опанувати 7-му сходинку в турнірній таблиці.

Під орудою свого ліцензованого тренера Руслана Корпоша лучани спробували з перших хвилин збентежити суперника активними діями на половині номінальних господарів. Під голосні підказки свого наставника «червоно-чорні» розганяли позиційні атаки і на 7-й хвилині Олексій Кірін відкрив рахунок – 0:1.

«Юність» після пропущеного м’яча доклала чимало зусиль аби відновити рівновагу, але в підсумку пропустила вдруге. Швидка атака лівим флангом атаки завершилася тим, що «маркетовець» Іван Корчук на шаленій швидкості опрацював м’яч і потужно «стрельнув» у дальній верхній кут – 0:2. На оптимістичній ноті для лучан завершився перший тайм.

А після відновлення гри заявка на загальну перемогу «BusMarketGroup» стала ще більш вагомою, коли Тарас Борисюк на позиції «стовпа» спиною до воріт пробив головою, організувавши курйозний, але від того не менш видовищний гол.

А на 19-й хвилині після дублю Івана Корчука рахунок став 0:4. Все, перемога? Але гравці з Переспи викидати білий прапор не поспішали. Ігорового часу за футзальними мірками було достатньо і «жовто-чорні» продовжували шукати щастя біля чужих воріт. І зрештою Олександр Сліпчук з «Юності» зумів розмочити рахунок – 1:4.

Ближче до завершення гри кращий у складі господарів Андрій Случик забив другий м’яч своєї команди, але за мить хет-трик кращого гравця «маркетівців» Івана Корчука остаточно зняв питання про переможця зустрічі. Але 5-й номер лучан на досягнутому зупинятися не збирався і на останок оформив «покер» - 2:6.

Такий підсумок звітного поєдинку підтвердив факт про те, що «Юність» цього сезону гратиме лише в кубкових турнірах. «Cake Cup» та Кубок Прогресу можуть стати метою Переспи в сезоні 2021/2022. Ну, а підопічним Руслана Корпоша варто здобути дві перемоги в фінішних поєдинках «регулярки» Третьої ліги аби в теорії зачепитися за бронзу, адже путівку до плей-офф «BusMarketGroup» вже здобув.

Кращі гравці: Андрій Случик – Іван Корчук