Гра


5: 0

Удари по воротах:

18
:
23

Удари у рамку воріт:

14
:
15

Сейви:

15
:
9

Фоли:

1
:
1

Скиданюк Сергій Васильович, Матвіюк Роман Володимирович, Гоза Руслан Степанович




Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р. / Медунецький Д.




Про гру:

 А все ж таки хотілося дива! Дійсно, в грі проти більш сильного суперника "олімпійці" не тушувалися, а гра на останньому рубежі голкіпера  вселяла надію на маленьке диво. Відбиваючи хвилю за хвилею, "агроматівських" атак хлопці в червоному намагалися створити небезпеку і біля воріт суперника. Щоправда якраз тут і було видно оцю невеличку різницю в класі: лише, здавалося б, малесеньке відставання у швидкісній техніці, а як воно заважало добитися успіху! Якраз оці буквально долі секунди на обробку м'яча давали можливість гравцям "Агромату" завадити намаганням на взяття воріт.

Перший тайм вже добігав свого кінця і команди мали піти на перепочинок так і не відкривши рахунок, але протистояти  удару Сергія Антончика та Павла Котура  воротар "Олімпа" 2:0 далеко не фатальний рахунок для футзалу і "олімпійці" спробували щось таки створити біля воріт суперника, проте якраз те маленьке відставання у класі зіграло свою роль: атака на ворота "Агромату" завершилася не ударом, а втратою м'яча - швидка контратака і Павло Адамський завершує комбінацію.

Ось тут і стало зрозуміло. що дива не сталося: "Олімпійці" почали "сипатися" і за декілька хвилин ще двічі пропустили. 5:0 - ось такий підсумок цього матчу, і команди відправляються  працювати над вдосконаленням майстерності перед плей-офф.