Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Обидві команди підійшли до звітної дуелі з різним початком нового року та різними стратегічними цілями: «Мильськ» після перемоги над «Доросинівською громадою» (2:0) майже впритул наблизився до лідерів змагань та позначив себе як одного з фаворитів у боротьбі за найвищі позиції Шостої ліги, а от «Несвічу» після поразки від ФК «Дубнівська» (3:5) слід було чекати на відчайдушну боротьбу за потрапляння до плей-офф змагань.

У підсумку, команди видали чи не найцікавіше протистояння у звітному турі Шостої ліги. Спочатку два хороші моменти для взяття воріт втратив Максим Левонець з «Мильська» – команду з Несвіча рятував голкіпер Микола Босак. Відповідь від номінальних господарів, які через схожу блакитну форму обох команд проводили цю гру в салатових маніжках, була більш ніж достойною – якщо Петро Гонтар своїм дальнім пострілом влучив у бокову стійку, то Роман Пестракович не залишив шансів голкіперу після розіграшу аута – 1:0. У середині тайму той самий маневр чітко пройшов у «Мильська»: розіграш, удар Віталія Грушовця – і 1:1. Довго радіти, щоправда, номінальним гостям не довелося – Пестракович швидко оформив «дубль» та знову вивів «Несвіч» уперед – 2:1. Утім, на цьому «гойдалки» у першому таймі не завершилися – перед самою перервою свого досяг Максим Левонець – 2:2!

Початок другого тайму минув за активності обох команд – Сергій Шматлай, зокрема, відправив м’яч у бокову стійку воріт «Несвіча», а Петро Гонтар не зумів переграти голкіпера фактично з декількох метрів після прострілу з флангу. На 18-й хвилині вперше у матчі вийшов уперед «Мильськ» зусиллями Володимира Тарасюка – 2:3. Утім, вже за хвилину рахунок знову був рівним, коли Орест Дубень вдало розкачав на швидкості захисника та влучно пробив під голкіпером – 3:3! На радощах «Несвіч» ще за хвилину провів показову контратаку, після якої уже «хет-трик» у матчі оформив Роман Пустракович – 4:3! Та все ж настільки рівна битва обох достойних команд не могла завершитися чиєюсь перемогою – наприкінці гри найкращий голеадор «Мильська» Максим Левонець зробив «дубль» та зафіксував остаточний рахунок цікавого та принципового поєдинку – 4:4!

«Несвіч», попри дуже непогану гру, все ж через успіх конкурентів вилетів із зони плей-офф Шостої ліги, та намагатиметься надолужити втрачене в останніх двох турах, а от «Мильськ» продовжуватиме боротьбу за медалі першості.

Кращі гравці: Роман Пестракович – Максим Левонець