Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Голоскоков Сергій




Про гру:

До звітного поєдинку суперники за стартовим матчем 8-го туру в Шостій лізі підійшли з різними результатами. Господарі з ФК «Дубнівська»  в дебютному сезоні відпрацювали у «рваному» режимі, здобувши 10 залікових балів, що дозволили луцькому клубу в компанії з трьома командами дивізіону розташуватися в діапазоні 4-7 місць. Перемога в суботньому поєдинку залишала шанс представникам обласного центру зачепитися за призові місця та остаточно вирішити питання щодо плей-офф Абсолютної першості. Футзалісти ж з ФК «Сенкевичівка» ще у минулому турі втратили навіть теоретичні шанси на потрапляння до завітної «вісімки». Проте, з огляду на майбутнє, команді з Горохівщини важливо в кожному поєдинку докладати максимуму зусиль для здобуття очок та набуттю безцінного досвіду, котрий в підсумку дозволить самобутньому колективу поборотися за «СakeCup».

Пролунав стартовий свисток і зимового ранку першими прокинулися молоді хлопці з Горохівщини. Вже на 14-й секундіДмитро Жук зумів відправити «круглястого» у сітку. А за кілька хвилин рахунок став 0:2 після того як прудкий Тарас Мазяр вийшов на ударну позицію і не схибив. Більш ніж впевнений початок, як для аутсайдерів.

Лучан такий початок реально збентежив, хоча футзалісти з команди, що носить ім’я вулиці спрямованої на районний центр сусідньої області знайшли в собі сили аби переломити хід поєдинку. В складі ФК «Дубнівська» знайшовся гравець, котрий більше всіх мріяв про відновлення паритету. Активний бородань Андрій Захарчук протягом відрізку часу з 4-ї по 9-ту хвилини відзначився двічі, оформив дубль та зрівняв рахунок 2:2.

У взаємних спробах схилити шальку терезів успіху на свій бік суперники провели залишок таймінгу першої половини гри. І коли здавалося, що нічийний результат підсумує перший тайм, стався ще один гол. Рівно за секунду до сирени Андрій Захарчук продемонстрував «фокус із шляпою» і на відпочинок опоненти пішли за мінімальної переваги господарів 3:2.

Чоловіча боротьба тривала і в другому таймі, де суперники не жаліли один одного, а гості мріяли про перший заліковий бал. Але гольову естафету першого тайму підхопив лише один гравець. Їм виявися лучанин Андрій Чернов,який на 21-й хвилині збільшив перевагу лучан, а менше ніж за хвилину до завершення зустрічі остаточно зняв питання щодо переможця – 5:2.

Такий підсумок гри дозволив команді «Дубнівська» залишитися у пулі претендентів на «бронзу» Регулярної першості. Тим більше, що в завершальному турі лучанам грати з прямим конкурентом з ФК «Рать». Ну, а «Сенкевичівці» варто налаштуватися на бій з «Мильском», як на відповідальну репетицію перед матчами Кубку Старту та іграми на «Cake Cup».

Кращі гравці: Андрій Захарчук – Дмитро Жук