Гра


10: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кунаков Олександр




Про гру:

Для обох суперників матч був ключовим з точки зору потрапляння до вісімки плей-офф. «Гранітбудексклюзив» розпочав поєдинок дуже потужно, накочуючи одну за одною хвилі атак та обстрілюючи ворота Юрія Близнюка з усіх можливих позицій. І вже на першій хвилині після розіграшу кутового Вадим Кукевич потужним ударом поцілив у дальній кут. Та більше молоді любартівці результативних помилок не припускалися, вистояли під стартовим тиском господарів, ближче до середини тайму відсунули гру від своїх воріт, а потім і заволоділи ініціативою та змусили добряче попрацювати Михайла Баб’юка. «Біло-сині» відповідали небезпечними контратаками, але збільшити перевагу їм також не вдавалося. Як не дивно, рахунок 1:0 протримався майже весь тайм, хоча кожен з суперників мав зо 5 стовідсоткових моментів для взяття воріт. Лише перед самою перервою колективи обмінялися забитими голами, в господарів відзначився Юрій Семчук, а в «Любарта» Роман Гончарук.

Другий тайм розпочався також зі спалаху активності «Гранітбудексклюзиву», проте цього разу справи господарів з реалізацією були набагато кращі. Спочатку Вадим Кукевич з кількох спроб таки заштовхав м’яч у ворота Юрія Близнюка, а трохи згодом Владислав Романюк чітко реалізував вихід сам на сам. Гості випустили п’ятого польового гравця і одразу пропустили ще раз в порожні ворота від Владислава Романюка, але дубль Романа Гончарука та гол від Стаса Шклярука дозволили їм скоротити відставання до мінімуму. Втім, чергова помилка «Любарта» дала можливість Владу Романюку ще раз вразити порожні ворота і цей гол став вирішальним, далі забивали лише гравці «Гранітбудексклюзиву» і довели матч до впевненої перемоги 10:4.

Таким чином, «Гранітбудексклюзив» піднімається на 6-ту сходинку турнірної таблиці і в разу успіху в заключному поєдинку має шанси фінішувати 4-м. «Любарт» лишається за бортом плей-офф, проте молоді гравці команди отримали порцію потрібного досвіду і наступного року результат має бути значно кращим.

Кращі гравці: Вадим Кукевич – Роман Гончарук