Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кунаков Олександр




Про гру:

«Трейдерс», що минулого туру втратили важливі три очка і пропустили на вершину млинівський «Атлетік» необхідна була лише перемога, щоб принаймні сподіватися на золоті медалі. Проте, «КроШу» на фініші регулярки набрав хороший хід та мав діючу серію з трьох поспіль перемог і завдання номінальних господарів аж ніяк не виглядало легким. Гості зіграли «по супернику», розуміючи, що головною зброєю «торгівців» є контратаки, вони вибудували потужний захист, а атакувальні дії реалізовували переважно за рахунок відривів прудконогих Павла Баласа та Вадима Словіка. Ця тактика спрацювала ідеально, господарі не маючи простору розбігтися, в’язли у щільному захисті суперників і вся небезпека полягала у пострілах з далекої відстані, яким впевнено давав раду досвідчений Сергій Ціхоцький. Натомість контрвипади «заводчан» виглядали на порядок гостріше і в першому таймі їм вдалося забити два схожих гола. Спочатку Павло Балас замкнув швидку комбінацію на дальній стійці, а за кілька хвилин те саме вдалося зробити Вадиму Словіку.

По перерві характер гри не змінився, «КроШу» впевнено контролював хід подій на майданчику, а господарі так і не могли вигадати за рахунок чого можна змінити ситуацію. На 18-й хвилині Павло Балас забиває вдруге і фактично ставить крапку в цьому протистоянні. Гол Дмитра Козачука забитий гарматним пострілом під поперечку дав «Трейдерс» примарну надію, але за хвилину Костянтин Вознюк відзначився за гостей і зняв усі питання про переможця зустрічі.

Таким чином, «Трейдерс» не зважаючи на другу поразку поспіль втримується на 2-й сходинці і для срібних нагород регулярного чемпіонату потрібно перемогти в заключному матчі «Волинь-АТО», а «КроШу» піднімається на 4-у позицію і в разі втрати очок конкурентами неодмінно застрибне у призову зону.

Кращі гравці: Артем Пашківський – Павло Балас