Гра


1: 5

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Волинець Ю.




Про гру:

В 9-му турі Чемпіонату Волині, лідеру другої ліги, команді «Атлетік»,  протистояв аутсайдер, команда «Вест Сайд».

Матч розпочався з розвідок, на середніх швидкостях. Проте першим номером, поступово набираючи оберти, почав грати «Атлетик». Його атаки ставали більш комбінаційними і гострішими. І вже на 5 хвилині, після сольного проходу правим краєм, Назар Приходько («Атлетік») ударом в дальній верхній кут, відкриває рахунок.

Цей гол став холодним душем для команди  «Вест Сайд», яка наче отримала додаткові сили, завдяки яким вона заграла швидше і гостріше. І така гра принесла їм успіх. Через 2 хвилини після пропущеного голу, Олександр Махно ефектним ударом, зрівнює рахунок у грі.

 Тепер порцією холодного душу став цей гол для  команди «Атлетік». Лідера не влаштовував такий рахунок і вони нарешті почали грати у свою гру. Завдяки активним і технічним діям команди у нападі, через дві хвилини після пропущеного голу, чітко завершує гольовий момент Андрій Приходько, а на останніх секундах першого тайму Віталій Богданов забиває гол у «роздягалку» у ворота «Вест Сайду».

Другий тайм розпочався з несподіванки. Вже на першій хвилині Андрій Приходько робить дубль, забиваючи четвертий гол у ворота «Вест Сайду». Гра переходить у спокійне русло, з частими порушеннями правил, які чітко фіксують арбітри матчу Анатолій Хомич і Роман Матвіюк, не даючи можливості гравцям на грубі протиправні дії.

Але «Атлетік» під завісу гри включає «друге» дихання і грає активніше. За три хвилини до закінчення гри, після чіткого пасу Олександра Хомика, всюдисущий Андрій Приходько робить хет-трик у грі, забиваючи 5-й гол у ворота Олександра Савчука.

Ото ж впевнена перемога лідера і 3 пункти до покращення турнірного становища.

Кращі гравці: Андрій Приходько – Олександр Христюк