Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Волинець Ю.




Про гру:

Гра між суперліговими командами «Динамо» і «Кураж», тримала інтригу для глядачів, протягом усього матчу. І лише на останніх секундах визначився переможець  зустрічі. Але все по порядку.

Матч розпочався активними діями команди «Динамо», яка взяла гру в свої руки, а точніше ноги. Гравці діяли швидше і комбінацій ніше і вже зперших хвилин створили серію гострих моментів біля воріт воріт Максима Франчука. Але воротар «Куражу» спіймай свій кураж і діяв у рамці безпомилково, не даючи супернику завершити гольові моменти.

На 6-ій хвилині, помилка Олександра Повідзьона у захисті з команди «Кураж» мала б завершатися голом, проте помилку свого партнера виправляє Максим Франчук, чітко зігравши у відборі.

Проте один у полі не воїн, і в середині тайму Вадим Семенович («Динамо») відкриває рахунок у грі.

Після забитого голу динамівці кидаються закріпити успіх. Через чотири хвилини стопроцентну нагоду подвоїти рахунок мав Олександр Курінов, проте йому бракувало точності і м’яч попадає у штангу. Гра стає цікавою комбінаційному плані, швидкіснішою. Явною перевагою володіють гравці команди «Динамо». Їх воротар Дмитро Роюк діє в рамці безпомилково.

На останній хвилині тайму, Роман Москвич, скориставшись помилкою воротаря куражу, забиває другий гол. За рахунку 2:0 на користь «Динамо», команди йдуть на відпочинок.

Другий тайм розпочався на середніх швидкостях. Динамівці грали спокійно, на контратаках, а «Кураж» всіма зусиллями шукав шляхи до їх воріт. Одна з контратак мала завершатися голом, але удар Романа Москвича прийшовся у стійку воріт команди «Кураж».

І тут спрацьовує футбольне правило: «не забиваєш ти – забивають тобі». За кілька хвилин, після чіткого пасу Олександра Повідзьона, Богдан Гладун скорочує рахунок гри. Глядачі чекають продовження інтриги. І вона не заставляє їх довго чекати. Вже через хвилину Мирослав Лащук зрівнює рахунок у грі – 2:2.

До закінчення залишаються лічені хвилини. Гра стає гострішою, швидкіснішою. Обидві команди грають на грані фолу, стараючись перевести шальки терезів на свою сторону, щоб вирвати перемогу у грі.

Запам’ятався глядачам, під завісу гри, ефектний удар з-за меж штрафного майданчика динамівця Миколи Казмірука. Але йому бракувало влучності, м’яч попав у поперечину.

Настирливість динамівців далася в знаки і за 35 секунд до завершення гри Володимир Чайка забиває третій м’яч у ворота Максима Франчука.

Але на цьому інтрига гри не закінчується. За 5 секунд до завершення гри «Кураж» мало не зрівняв рахунок, але на заваді стала поперечина, яка не дала м’ячу залетіти у ворота.

Як підсумок, четверта перемога динамівців в  дев’яти іграх і дев’ята  поразка поспіль, команди «Кураж», яка і надалі замикає турнірну таблицю.

Кращі гравці: Микола Казмірук  – Богдан Гладун