Гра


4: 9

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Герасимчук Віталій




Про гру:

Це була зустріч сусідів по турнірній таблиці у Першій лізі. Команди знаходились на четвертому та п'ятому місцях відповідно, тож саме ця зустріч мала поставити все на свої місця. Також ніхто не відміняв і принциповості цього поєдинку, так як команди не один сезон боряться одна з одною у футзальних змаганнях. Колективи завжди виділяються жагою до перемоги та бійцівськими якостями, тож вболівальники очікували справжнього футзального свята, та безкомпромісної боротьби.
 Поєдинок розпочався досить цікаво. На м'яч головою духнівчанина Вадима Мойсеєва відповів Петро Пашинський, і гра заграла цікавими "футзальними фарбами" , де було багато боротьби та цікавих комбінацій, на які із задоволенням дивились вболівальники на трибунах.
 Всередині тайму безумовно одна з легенд колективу ФК "Мар'янівка" Ярослав Брикайло, Петро Пашинський, та Назар Трикало виводять "волинських хорватів" вперед і роблять цю гру ще більш захоплюючою. Тим більше коли рахунок дещо скоротили Андрій Приймачок, та Вадим Мойсеєв з команди опонента.
 В першому таймі було ще дуже багато цікавого, та забитих м'ячів глядачі більше не побачили.
 Друга половина розпочалась з м'ячів гравця ФК"Духче" Святослава Родзінського та його суперників Віталія Прдзідзея та Петра Пашинського, що зробило перевагу команди з колишнього Горохівського району більш вагомою.
 Маючи таку перевагу хлопці з Мар'янівки дещо збавили у темпі, напевно тримаючи у голові те, що вже за кілька годин їх чекала ще й гра чемпіонату Луцького району, а сили не безмежні, тож їх потрібно раціонально використати.
 Команда з рожищенщини пішла вперед з п'ятим , повністю відкривши ворота, за що і була покарана м'ячами Назара Трокала та Павла Хлопуся, які остаточно вирішили долю єдиноборства, яке з великою ймовірністю може бути поновленим у зустрічах плей-офф за звання Абсолютного чемпіона АМФВ у Першій лізі.
Кращі гравці:  Вадим Мойсеєв - ПЕтро Пашинський