Гра


5: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Торік ці команди також зустрічалися між собою в останньому матчі регулярного чемпіонату. Тоді «Надія-2» після невдалого початку сезону впевненою перемогою над «Акцентом» (5:1) остаточно забезпечила собі путівку до плей-офф змагань, який у підсумку й зуміла переконливо виграти. Цього ж сезону цей матч між командами уже був за найвище місце у «регулярці»: «Горілчані» у разі перемоги забезпечували собі золоті медалі, тоді як колектив із Локачинського району між і сам вирватися у лідери у випадку успіху.

Як не дивно, інтриги у матчі не вийшло. Усе через успішний «бліцкриг» хорівської команди, протидії якому підопічні Олександра Антонюка так і не знайшли. Найкращим «винищувачем» амбіцій «Акценту» в цьому матчі виступив Юрій Савчишин. Уже на 2-й хвилині він гарним ударом з розвороту в дальній кут відкрив рахунок у грі, а ще за чотири хвилини, скориставшись помилкою суперника біля власних воріт, відібрав м’яч і другим дотиком з носка пробив повз голкіпера – 2:0! Звісно ж, номінальні гості не залишали безтурботним голкіпера «Надії-2» Сергія Турка, утім, той впорався із ударами Антона Дудіка та Юрія Фібіча. А далі продовжилося шоу хорівського колективу – ще одна помилка захисту призвела до того, що воротар «Горілчаних» Василь Фібіч відзначився автоголом у боротьбі з Юрієм Савчишиним – 3:0. Минула ще хвилина, і гравці «Надії-2» святкували знову, причому гол вийшов достойним хіт-парадів – фірмове закидання на дальню частину карної дуги та безжальний вистріл в дотик з льоту від Андрія Заіки – 4:0! Від таких подій гравці «Акцента» опинилися в настільки глибокому «нокдауні», що менш ніж за хвилину дозволили Юрія Савчишину відзначитися ще раз та оформити «хет-трик» у грі – 5:0!

Подальші хвилини на майданчику мали не так багато значення – сформувавши солідну перевагу, гравці «Надії-2» приділили максимум уваги безпеці власних володінь. Звісно ж, без шикарних нагод для взяття воріт у підопічних Олександра Антонюка не обійшлося, однак ані Іван Солованюк, ані Юрій Фібіч, ані Роман Крот, ані Андрій Янко своїми численними ударами при грі у п’ять польових пробити голкіпера суперників в цій грі так і не зуміли…

Таким чином, вперше у сезоні «Надія-2» вирвалась уперед у чемпіонській гонці та зробила це у вирішальний момент – тепер потрібно перемогти в останньому турі видовищну та непередбачувану «Мар’янівку». Ну а «Акцент» вичікуватиме помилок конкурентів та намагатиметься забезпечити собі якнайцінніші медалі першості в матчі проти «Фіміаму».

Кращі гравці: Юрій Савчишин – Андрій Янко