Гра


6: 3

Хронометрист / Делегат:

Ткачук Лука/Голоскоков Сергій




Про гру:

Поєдинок між ФК «Кременець» та командою«Переможна варта» з огляду на турнірну ситуацію в П’ятій лізі заслуговував статусу центрального матчу передостаннього 8-го туру 14-го чемпіонату Волині. Номінальні господарі у разі перемоги отримували шанс зачепитися за призові місця, а «муніципалам» практично застовпити за собою медалі Регулярної першості. Ці обставини не могли не вплинути на хід звітного поєдинку, що розпочався в неділю у СК «Арена Спорт» зі швидких атак лучан. Вже на 2-й хвилині Віталій Кромський впритул розстріляв голкіпера «фіолетово-помаранчевих» - 0:1.

Героєм із знаками плюс та мінус наступної хвилини став один із лідерів «вартовиків» Роман Ярмощук. Спочатку «одинадцятка» лучан отримав попередження від арбітра матчу за неспортивну поведінку, а через кілька секунд майстерно розібрався із захистом номінальних господарів, зробивши рахунок комфортним – 0:2.

Такий перебіг подій не дозволяв ФК «Кременець» відчувати затишок на майданчику СК «Арена Спорт» і зрештою Дмитро Стець на 4-й хвилині скоротив відставання до мінімуму.

На досягнутому хлопці з екс-Рожищенського району зупинятися не схотіли і продовжили розхитувати захисні побудови «муніципалів». Коли до перерви лишалося п’ять хвилин один з гравців господарів вийшов на побачення з голкіпером «червоних», але заметушився і м’яч втратив. Але «селект» відскочив до Богдана Репецького, котрий влучним пострілом відправив «круглястого» у сітку в притирку зі стійкою – 2:2. А підсумок тайму разом із «камбеком» за 2 секунди до завершення першої половини гри організував Ігор Кулюк з ФК «Кременець» і суперники пішли на відпочинок.

Гандикап в один м’яч після відновлення ігрового процесу не заставив номінальних господарів притиснутися до власних воріт задля збереження результату. Навпаки, футзалісти з районної команди шукали щастя біля чужих воріт і кілька разів були близькими для того щоб в чергове відзначитися забитим м’ячем. Особливо в епізоді на 18-й хвилині, коли вийшли втрьох на одного захисника та в підсумку не порозумілися з автором останньої рішучої дії. Але бажання відзначитися таки трансформувалося у збільшення рахунку. Зі стандарту влучним ударом, а за сумісництвом дублем відмітився активний Ігор Кулюк, а ще трохи згодом кращий гравець матчу Богдан Репецький черговим дублем у матчі зробив рахунок 5:2.

Тільки після цього Олег Зімич влучним ударом підсумував старання лучан повернутися до гри. Аби розвинути успіх до атакуючих дій «Переможної варти» навіть долучився голкіпер, але його колега за амплуа у складі ФК «Кременець» Юрій Савчук не тільки виручив своїх партнерів під час штурму суперника, але й вправно ударом ноги з рук переправив «селект» через весь майданчик у порожні ворота - 6:3.

Поразка «вартовиків» прямим конкурентам поставила під сумнів претензії команди на медальний залік, тим більше, що в заключному турі на них чекає випробування діючим чемпіоном АСК «Заброль», який очок в сезоні 2021/2022 ще не втрачав. А ФК «Кремінець» у матчі з невмотивованим «Мідасом-2» чи навряд припуститься фатальної помилки.

Кращі гравці: Богдан Репецький – Віталій Кромський