Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Леончук Олександр/Журибіда Віктор




Про гру:

 Після перемоги у минулому турі над лідером третьолігового дивізіону “Фенікс” гарантував собі місце у плей-оф, та не проти був і сьогодні відібрати очки у одного з претендів на медалі найвищого ґатунку.
“Володимирівка” ж у разі сьогоднішньої перемоги та чергової невдачі  у наступному матчі туру футзалістів з “Пірванче” взагалі ставала одноосібним лідером перед останнім туром. Тож з перших хвилин ветерани активно переміщуються по всьому майданчику, аби заплутати захист опонента. “Фенікс” вдало перекриває всі підходи до своїх воріт за рахунок активних дій захисту, а до атак відряджає лише двох-трьох гравців. Для підсилення своїх атак, “Володимирівка” часто змінює четвірки. З часом їхні атаки стають все небезпечніші та вразливіші. На 6 хвилині по воротах пробиває Ігор Заболотний – удар приймає стійка.  Згодом на 7 хвилині три удари поспіль відбиває воротар “Фенікса”. На 8 хвилині уже футзалісти  з ДПЗ організовують свою атаку та Леонід Чабан перехоплює м’яч біля центральної лінії і наважується на свій “слалом”, який в подальшому завершується голом.
Під кінець першого тайму обидві команди демонструють відкритий футзал, але рахунок  не змінюється. Провівши початковий удар у другому таймі,  “Володимирівка” більше однієї хвилини не дозволяє супернику бодай доторкнутись до м’яча. А загалом після перерви більше ніж 6 хвилин жодній з команд не вдалось зробити жодного прицільного удару по воротах суперника. І лише на 20 хвилині першим ударом по воротах у другому таймі Володимир Панькевич  зрівнює рахунок у грі. “Фенікс” починає грати на утримання рахунку, а зачасту і фолить. Згодом захист футзалістів з ДПЗ знову дає тріщину – Ігор Заболотний виводить ветеранів вперед на 22 хвилині. До завершення гри лишається одна хвилина. Здавалось перемога “Володимирівки” у їх руках. Та Дмитро Пітальов активно грає у відборі поблизу карного майданчика суперника і на 25 хвилині зрівнює рахунок. На порятунок переможної зустрічі “Володимирівка” вдається до завершального штурму, який увінчався голом Олександра Антонюка за 16 секунд до фінальної сирени. Ця перемога і виводить “Володимирівку” на перше місце перед заключним туром.
Кращі гравці: Дмитро Пітальов - Олександр Антонюк