Гра


0: 2

Хронометрист / Делегат:

Орлов В. / Притулюк Д.




Про гру:

 «Забіяка» зможе втримати лідерство, або «Бережанка» забирає золото у лідера турнірної таблиці, так можна було б охарактеризувати це протистояння. «Ковбасники» з перших хвилин розпочали атакувати ворота суперника, але втративши величезну кількість гольових моментів знайти ключ до цих воріт так і не змогли. Голкіпер команди «Бережанка» Тарас Войтович витворяв справжні дива. Колектив в бордовій формі в свою ж чергу не змарнував можливість відзначитись у матчі.

Вахтанг Машава вже на п’ятій хвилині зустрічі змусив свого суперника вводити круглого в гру з центра поля. Біло-червоні в кінці зустрічі сподіваючись відігратись випустили замість свого кіпера польового гравця, за що і поплатились. Констянтин  Добровольський влучним ударом  з своєї половини поля відправив шкіряного під саму перекладину (ніби рукою кинув)  та зробив рахунок 2:0 на користь свого колективу.

Від так «Забіяка» отримає лише срібні медалі, а «Бережанці» не вистачило лише одного пункту для того аби потрапити в «призи» чемпіонату.