Гра


6: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Голоскоков Сергій




Про гру:

Тезка іспанського гранду «Атлетік» повезе золоті нагороди «регулярки» до Млиніва і на завершальну гру 9-го туру приїхав у ранзі володаря чемпіонського титулу та не без бажання здобути чергову перемогу в матчі з «Луцьктепло». Команда луцьких комунальників після минулорічної невдачі на фініші Регулярного чемпіонату в нинішньому сезоні достроково відмовилася від участі в «CakeCup», набравши 13 залікових балів. І в звітному поєдинку підопічні Ярослава Русина мали шанс в разі успіху в грі з чемпіоном наблизитися до трійки призерів, а у випадку втрати очок використати в найближчому кубковому та «плей-оффівському» майбутньому досвід протистояння з міцним суперником.

З перших хвилин гри ініціативу та територіальну перевагу захопили діючі переможці цього річної Регулярної першості і на 3-й хвилині Едуард Хрипа підтвердив чемпіонське реноме «Атлетіка» - 1:0.

В кожному з епізодів першого тайму «тепловики» намагалися за рахунок швидких контратак підловити опонента, але відверто кажучи роботи в голкіпера номінальних господарів було небагато. Чого не скажеш про Сергія Запорожця, який працював у поті чола і раз за разом виручав свою команду. Запал голкіпера «червоно-жовтих» дозволив його партнерам в останній третині тайму розіграти цікавий стандарт, після якого м’яч влучив у каркас воріт, та організувати кілька небезпечних атак.

Тезки легендарних іспанців ближче до 12-ї хвилини відчули, що лучани вирівняли гру і відверто активувалися. Спочатку влучно пробив по воротам «комунальників» Віталій Богданов, а за хвилину відзначився Андрій Приходько, якому за мить підкорився дубль – 4:0. Після цього суперники пішли на перепочинок.

По перерві в центрі уваги продовжив залишатися Сергій Запорожець, якому не давали спокою футзалісти в зелених футболках. І за кілька хвилин черговий натиск «атлетіків» заставив 1-го номера «Луцьктепла» виймати м’яч із сітки – 5:0. В дальній кут воріт з правого флангу атаки низовим пострілом забив Назарій Кузьмич.

За останок ігрового часу суперники створили чимало гострих моментів. Номінальні господарі намагалися  розвинути успіх, а лучани докладали зусиль аби забити бодай гол престижу. Під час атакувальних «гойдалок» програму мінімум з «розмочування» рахунку виконали «тепловики». Досвідчений Сергій Ліщук таки зумів пробити млинівського кіпера. А дубль Едуарда Хрипи закріпив успіх «Атлетіка» - 6:1. Наступного вік-енду на учасників звітного поєдинку чекає чергове побачення, але цього разу в Кубку Прогресу, де діючий чемпіон «регулярки» Другого дивізіону спробує у чергове здолати опір підопічних Ярослава Русина.

Кращі гравці: Едуард Хрипа – Сергій Запорожець