Гра


2: 6

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

Ще рік, два тому це був би центральний матч сезону. Та часи змінюються і зубри волинського футзалу перед заключним туром посідали скромні місця в середині турнірної таблиці та мали вельми примарні теоретичні шанси потрапити до медального заліку. Колективи чудово знайомі один з одним, розвідка була явно зайвою, тому ковельчани з перших хвилин почали активно підключати до атакувальних дій голкіпера Дмитра Дувакіна. Хорівці з задоволенням підтримали запропоновану гру і коли вони володіли м’ячем на майданчику одразу з’являвся Микола Радько замість воротаря Ігора Пунди. Нулі на табло протрималися доволі довго за такої ризикованої гри суперників, але перед перервою нарешті справа дійшла і до забитих голів. Першими помилилися гравці «Надії» і Петро Мороз без перешкод відправив «Select» у порожні ворота. На 15-й хвилині хорівці відігралися – Дмитро Дувакін потягнув потужний постріл Володимира Бобилєва, але першим до м’яча встиг Сергій Шафранський і добив його у сітку. Та радість номінальних господарів була недовгою. Ще до сирени на перерву Олександр Портянко встиг оформити дубль. Спочатку він відірвався від захисника і замкнув на дальній стійці простріл Віталія Романчука, а потім вразив порожні ворота.

По перерві гра без голкіперів продовжилася. Лише з тією різницею, що «Надія» поступалася у рахунку, її гравці поспішали, нервували і, як наслідок, частенько помилялися. Ковельчани перехопивши м’яч намагалися влучити у ворота дальніми ударами, багатенько промахнулися, але постріли Дмитра Дувакіна та Віталія Романчука втрапили у ціль. А наприкінці зустрічі відзначився Олександр Івко в дотик грудьми спрямувавши до сітки довгу передачу. Гол престижу хорівців у виконанні Юрія Хавера встановив остаточний невтішний для господарів рахунок 2:6.

Таким чином, «Вокар» фінішує на 4-ій сходинці і зустрінеться у чвертьфіналі з «Любартом-2», а хорівці завершують регулярну частину сезону на 6-й позиції і гратимуть проти «бронзового» «Респекту».

Кращі гравці: Володимир Бобилєв – Олександр Портянко