Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

Протистояння двох суперлігових команд, які розміщуються на різних полюсах турнірної таблиці виявилося цікавим та інтригуючим. По ходу гри чуть не сталося сенсації, але досвід і майстерність хорівчан все ж таки  дався в знаки і вони отримали чергову шосту перемогу сезону.

Гра розпочалася в спокійному темпі. Обидві команди по довгу контролювали м’яч, пристосовуючись один до одного і нав’язуючи свою гру.

Перший удар у ворота гостей Хорівці зробили лише на третій хвилині. І це стало першим дзвіночком у грі. На четвертій хвилині, за порушення правил воротарем господарів Максимом Франчуком біля свого карного майданчика, право на штрафний удар отримала хорівська команда. Микола Коляда карає воротаря господарів за порушення, забиваючи  гол у дальню «дев’ятку».

  Після забитого голу гра ожила і активніше заграли Хорівці. Вони більше контролюють м’яч і створюють більше гольових моментів біля воріт Куражу.

Але воротар Максим Франчук діє впевнено і безпомилково. На 6-й хвилині він не дає можливості супернику забити черговий м’яч після удару зі штрафного. Гості нарощують темп гри. Їх атаки несуть реальну загрозу воротам господарів. Але їм все-таки бракує точності у завершальній стадії атак. За мінімальної переваги гостей, з рахунком 1:0, команди йдуть на перерву.

 Другий тайм розпочався з атак господарів, які всіма силами стараються встановити рівновагу гри і зрівняти рахунок. Хорівці грають на контратаках, але безпомилково захищає свої ворота Максим Франчук. На 18-й хвилині, в  одній з атак господарів, Дмитро Бабенко виклав чіткий пас на Владислава Гладуна, який зрівнює рахунок гри.

Після забитого голу команди стали грати обережно, темп гри дещо уповільнився, гравці старалися менше допускати помилок у захисті. Проте відсоток володіння м’ячем за гостями, які більше створюють небезпечних моментів.

На 26-й хвилині, в одній з атак, дальнім ударом з за меж карного майданчика, Микола Коляда забиває другий гол у ворота господарів.

Через хвилину Богдан Гладун мав реальну нагоду зрівняти рахунок після розіграшу штрафного, але не влучив у пусті ворота.

Останні хвилини господарі грають у 5 польових гравців, стараючись спасти гру. Але хорівці діють чітко у захисті і доводять свою перевагу, здобуваючи залікових 3 очки в свій актив.

Кращі гравці: Владислав Гладун –  Микола Коляда