Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

Гості активно розпочали гру, граючи першим номером і більше контролюють м’яч. Господарі активно обороняються, але їх атаки наражаються на чітку оборону гостей.

Любартівці заграли активніше і комбінаційніше після виходу на поле на 3-й хвилині граючого тренера Олександра Лисенко. Досвід і майстерність допоміг господарям вирівняти гру, а в окремих епізодах і створити низку небезпечних моментів біля воріт гостей, які перебудували гру і діяли на контратаках. Одна з таких на 6-й хвилині могла закінчитися взяттям воріт при виході 2 в 1. Але воротар Юрій Близнюк чітко «прочитав» гру і не дав забити гол у свої ворота. Доречно відзначити впевнену гру воротаря господарів, яка додала впевненості команді, і яка створює ряд загроз у воріт Олександра Савчука. Активна гра через граючого тренера, приносить успіх господарям. На 11-й хвилині, після розіграшу швидкої комбінації, Олександр Лисенко відкриває рахунок гри.

Гості після пропущеного голу йдуть у наступ і протягом двох хвилин, під завісу тайму, кривдником господарів стає Максим Синчук. У першому епізоді він чітко пробив у нижній кут воріт, а в другому, скориставшись падінням захисника господарів, вийшов віч на віч з воротарем і не схибив.

За мінімальної переваги гостей команди пішли на відпочинок. 

З перших хвилин другого тайму гості знову діють активніше і створюють ряд небезпечних моментів. Воротар юних любартівців діє чітко і безпомилково.

Але у нього не витримують нерви. Молодий кіпер єдиний раз помиляється у цій грі, за що був наказаний Богданом Герасимчуком, який забиває третій гол у ворота господарів.

 Окрилені успіхом гості йдуть вперед і близькі до забиття наступного голу. Максим Синчук після поперечного пасу Олександра Махно не влучає в пусті ворота. Через хвилину Олександр Махно робить прохід по лівому краю, але воротар господарів не дає себе обіграти в заключній стадії.

Остання п’ятихвилинка проходить за повної переваги гостей. Ще декілька красивих сейвів на рахунку Юрія Близнюка, який виручає свою команду, спасаючи від розгромного рахунку.

За дві хвилини до завершення гри господарі міняють план гри і виходять в 5 польових гравців. Але така схема не приносить успіху. Вже на перших епізодах Олександр Христюк, скориставшись обрізкою Олександра Лисенко, забиває 4 мяч у пусті ворота господарів. За одну хвилину до закінчення Олександр Христюк знову вдало перехоплює м’яч і вдруге посилає шкіряного у пусті ворота.

Господарі не здаються і йдуть на штурм. Їх атака на останніх секундах приносить успіх. Роман Гончарук забиває другий гол і лише скорочує рахунок у грі 2:5.

Кращі гравці: Юрій Близнюк  –  Олександр Христюк