Гра


0: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Герасимчук Віталій




Про гру:

Це був поєдинок одних з аутсайдерів цього дивізіону. Команди запекло  борються за попадання у зону плей-офф, тож для кожного з них- це був останній шанс, щоб виконати це завдання у останньому турі Регулярного чемпіонату.
 Гра розпочалась досить обережно. Суперники не форсували подій, намагаючись довго контролювати м'яч, та грати "до вірного". Моменти виникали, та сказати що їх було багато ,було б не правильно. Така обережна гра давала свої показники і   на табло, на якому довго були присутні лише сиротливі нулі.
 Всеж всередині тайму "фасадівці" заграли більш активно, що одразу далося взнаки м'ячем забитим Романом Скулинцем, який "прошив" воротаря суперника, та вивів свій колектив вперед.
 Після цього команди заграли більш активно та розкуто, але на результат це не вплинуло. Перша половина так і закінчилася з мінімальною перевагою біло-синіх.
 Друга половина розпочалась з тотального контролю м'яча "Дім Фасаду", які довго тримали "шкіряного" та намагались знайти шпарини  у захисті "Олімпа".
 Жовто-сині навпаки поставили на швидкі контр-атаки , намагаючись саме у них знайти користь для своєї команди.
 Та це не дало жодного результату. Як не намагались команди в кінці гри забити ще хочаб один м'яч, їм цього так і не вдалося.
Отже, мінімальна перевага "Дім Фасадів" , яка дозволила команді продовжити боротьбу за звання Абсолютного чемпіона у Першій лізі у зустрічах плей-офф. 
Кращі гравці: Роман Олексійчук - Роман Скулинець