Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Минулого сезону гравці «Фіміама» шокували суперників з «Акцента» розгромною перемогою (4:0), однак цьогоріч у команд різні перспективи – «Фіміаму» в останньому турі треба було забезпечити собі вихід до вісімки учасників плей-офф, а у «Акцента» ще залишалися примарні шанси на «золото» регулярної першості у випадку невдачі «Надії-2».

Гра вийшла досить цікавою – уже на першій хвилині могли забивати «Християни», однак Юрій Мартинюк не влучив у ворота з вигідної позиції. А в атаці у відповідь стався гол, яким Іван Солованюк відкрив рахунок в грі – 1:0. Після забитого м’яча підопічні Олександра Антонюка продовжували контролювати гру, а Роман Кос змушений був рятувати команду після удару Солованюка, а також під час виходу віч-на-віч Артура Азізбекова. Утім, на 8-й хвилині і воротар «Фіміаму» був безсилим після того, як Денис Шворак тонкою передачею вивів на «побачення» з ним Азізбекова, а юний гравець «Акцента» елегантно підсік м’яч над кіпером – 2:0. «Християни» намагалися чинити гідний опір фаворитам гри, однак Івану Вдовенку та Олександру Терещуку до перерви не вдалося реалізувати свої можливості. У відповідь ще раз перевірив на пильність Романа Коса Андрій Янко, однак рахунок так і залишився незмінним.

Після перерви хід гри не змінився – «Горілчані» продовжували упевнено вести матч до перемоги, а незадовго до фінальної сирени зуміли двічі покращити свою перевагу. Причому в обох випадках все для голу робив Денис Шворак, який віддавав асисти уже під удари в порожні ворота Антону Дудіку – 4:0. Навіть у цій ситуації гравці «Фіміаму» не здалися, а простріл Олександра Потурая зумів точно замкнути Юрій Мартинюк – 4:1. Утім, на більші подвиги часу вже не залишалося, тож «Акцент» святкував переконливу перемогу наприкінці «регулярки» Першої ліги.

Майже ідеальний сезон у підсумку «Акцент» завершив на другій сходинці у регулярному чемпіонаті – тепер підопічні Олександра Антонюка змагатимуться за звання Абсолютного чемпіона ліги. А от «Фіміаму» після перемоги в цьому турі «Мідаса» доведеться боротися у втішному турнірі «Cake Cup».

Кращі гравці: Денис Шворак – Юрій Мартинюк